contingut promocionat
image001

 

Dra. Arquimbau: “El nostre secret és la confiança pacient-doctor”

La Clínica Presidental arriba a Sant Cugat precedida de l’èxit aconseguit a la clínica de Terrassa. Amb més de 15 anys d’experiència, la marca ha aconseguit posicionar-se en la implantologia

Quina és la rutina diària a seguir per tenir una salut bucodental bona?

Per mantenir una boca ben neta l’hem de raspallar tres cops al dia i, molt important, passar el fil dental per evitar les càries interproximals.

Quins són els tractaments més demandats a la clínica de Sant Cugat?

En la part mèdica el més demanat és la implantologia, que és la reposició de les peces que han arribat a la seva fi. La clínica disposa d’un equip de cirurgians maxil·lofacials tant pels tractaments més senzills com per a les cirurgies més complexes o amb óssos porosos. Pel que fa a l’estètica, i al ser Sant Cugat una població tan jove i que es cuida molt, destaquen els tractaments d’ortodòncia estètica i les facetes dentals. També l’ortopediatria és un dels serveis més demanats i la clínica disposa d’espais adaptats per als infants.

Presidental ve de Terrassa, a Sant Cugat, oferireu les mateixes especialitats?

A Terrassa tenim una trajectòria de més de 15 anys, vam començar petits i ara som una clínica multidisciplinar i treballem totes les especialitats odontològiques. A Sant Cugat també oferim tots els serveis. La nostra experiència ens avala i ens diu que hem d’oferir tots els tractaments als pacients. Tenim totes les especialitats i un dels punts més forts és la rehabilitació de boques senceres.

Després de tants anys a Terrassa, quin ha estat el secret del vostre èxit?

El secret és la confiança, el pacient quan ens ve a veure té molt clar que sempre vol veure la mateixa persona de referència. Que es pugui presentar qualsevol dia i sempre hi hagi el doctor de confiança, és cert que durant els tractaments els pacients passen per diferents especialistes, però sempre hi ha una referència que transmet confiança. El nostre cas d’èxit ver per ser honestos, no enganyar a la gent, tenir sempre una persona de referència i el que ens ha fet créixer més és el boca-orella, el 90% dels pacients de Terrassa són referits, és a dir que venen per recomanació d’altres pacients.

En què us diferencieu d’altres clíniques dentals?

En oferir aquest servei integral i un bon tracte. L’odontologia és un tema de confiança i econòmic. Els hi parlem de la seva salut i plantegem solucions.

Amb quina periodicitat s’ha d’anar al dentista?

Les boques sanes una vegada a l’any i els pacients amb tractament han de seguir les recomanacions que els hi marca el seu dentista.

 
Comentaris

Destaquem