El dret a una vida digne, el tema de la Festa de Tardor 2020

La Festa de Tardor tractarà sobre el dret a una vida digna i amb el focus en la necessitat d'acabar amb la precarietat laboral i de la salut a l'abast de tothom

La Festa de Tardor ja té tema per aquest any 2020 i serà el dret a una vida digna. Així ho van decidir el passat dimarts dia 7 de juliol a la reunió amb l'assemblea d'entitats. Des de la Comissió de la festa afirmen que es posarà "el focus en la necessitat d'(posar fi a) la precarietat laboral i en tenir la salut a l'abast de tothom".

 

D'altra banda, a la reunió també s'han tractat temes com la coordinació amb l'Ajuntament de les possibles mesures sanitàries a prendre per la celebració de la festa i les idees i propostes d'activitats de les entitats.

De cara a organitzar l'agenda de la Festa de Tardor s'hi ha constituït el grup de treball d'activitats que també serà l'encarregat de pensar una activitat conjunta de totes les entitats a tractar al voltant del tema escollit. En les pròximes setmanes també es comunicarà el lema sobre la temàtica escollida.

 
Comentaris

Destaquem