Dues escoles bressol de Sant Cugat perden places vacants a requeriment de la Generalitat

L'Ajuntament ha comunicat enmig del període de preinscripció que Gargot i La Mimosa han perdut un grup de mitjans (10 places) i un de grans (20 places) respectivament

L'oferta de places vacants de les escoles bressol Gargot i La Mimosa s'ha vist reduïda a requeriment de la Generalitat de Catalunya. L'Ajuntament ha comunicat, enmig del període de preinscripcions, que Gargot ha perdut un grup de mitjans (10 places) i La Mimosa un grup de grans (20 places). El consistori "lamenta" aquesta situació i assegura que es posa "a disposició" de les famílies afectades i reitera "el compromís amb la qualitat de l'educació". 

Els requeriments de la Generalitat

A l'escola bressol Gargot, la Generalitat insta a l'Ajuntament a instal·lar un plat de dutxa als lavabos dels adults i a anul·lar l'accés al pis superior, que actualment només utilitzen els docents. A La Mimosa, el Departament d'Educació requereix anul·lar l'accés des de Can Llobet a la sala de psicomotricitat.

La regidora d'Educació de l'Ajuntament, Carme Ardid, ha explicat que no podran oferir les places fins que el departament els autoritzi. Una autorització que Ardid espera que arribi al setembre. Quan l'Ajuntament tingui el vistiplau de la Generalitat, valorarà si incorporar un grup de mitjans a La Mimosa o mantenir el grup de grans.

Anunci enmig del període de preinscripció

La regidora d'Educació ha apuntat que les famílies "ja poden fer la preinscripció" i que, quan puguin, "adjudicaran les places". Ardid ha remarcat que la reducció de places afecta les places noves, però no a la continuïtat. És a dir, aquells alumnes que ja eren al centre podran continuar. Les inscripcions a les 8 escoles bressol municipals es poden fer fins al 17 de maig en aquest enllaç

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem