Eduard Jener serà el pregoner de la Festa de Tardor

La festa de les entitats i associacions del municipi se celebra enguany els dies 24 i 25 d'octubre amb el lema '40 compromisos amb la ciutat'

El crític d'arts escèniques Eduard Jener serà el pregoner de la Festa de Tardor de Sant Cugat que enguant se celebra el 24 i 25 d'octubre. El membre del Consell de Cultura de Sant Cugat, i crític del DIARI de Sant Cugat serà l'encarregat de donar el tret de sortida a la festa, que enguany arriba a la quarantena edició.

Quaranta anys de la festa que aquest 2015 porta per lema “40 compromisos amb la ciutat” i que se celebra a l'entorn de la plaça d'Octavià.

Coincidint amb els 40 anys, la comissió organitzadora té previst actualitzar la placa de la Festa de Tardor, ubicada al parc del carrer de Castellví i que conté tots els lemes des de l'any 1976, dins del marc de la festa. A més i de cara a la primavera de 2016, l'entitat té previst fer una exposició amb els documents més significatius d'aquestes quatre dècades de trajectòria en una de les sales de la Casa de Cultura i editar un llibre, en el que ja estan treballant els membres del Grup d'Estudis Local (GEL).

La Festa de Tardor se celebra el 24 i 25 d'octubre. FOTO: E. Bedmar

 
Comentaris

Destaquem