contingut promocionat
Padre Damian logo

 

 

Educar més enllà de l’àmbit acadèmic

L'escola "Padre Damián-Sagrados Corazones" és un centre de Barcelona que ofereix una atenció educativa integral

El Col·legi Padre Damián-Sagrados Corazones som un centre educatiu de Barcelona (Av. de Vallvidrera, 10) que ofereix a les famílies un servei de Llar d'infants i estudis d'Educació infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Batxillerat Dual.

banner promocio padre damian.gif

 

L’essència de la nostra tasca educativa

Volem que els nostres alumnes quan surtin de l'escola siguin persones autònomes amb iniciativa i llibertat, compromesos amb la societat que els toqui viure, amb la il·lusió per construir un món millor gràcies al desenvolupament de la seva espiritualitat. Volem que potenciïn al màxim la seva creativitat i siguin innovadors, amb una consciència sostenible i una dimensió intercultural.

És molt important per a nosaltres que adquireixin una sòlida formació intel·lectual amb un fort sentit de pertinença, que se sentin a l'escola com a casa, que siguin feliços per desenvolupar al màxim els seus talents. Volem arribar a educar des del cor perquè siguin persones empàtiques, properes als altres i portin una vida sana i saludable.

Projecte VEUS: l’escola que somiem és l’escola que volem

VEUS significa educar més enllà de l’àmbit acadèmic. Per això, al nostre col·legi, una escola concertada i cristiana que pertany a la Congregació dels Sagrats Cors, acompanyem els alumnes en el seu creixement personal per tal que desenvolupin les seves competències personals.

No sabem com serà el món que es trobaran d’aquí a uns anys, però sí que tenim clar que en aquest món serà important que cadascú es conegui i identifiqui com és, què li agrada, quins són els seus talents, quins són els seus somnis i com vol que sigui la societat de la qual forma part.

Els ciutadans del demà són els alumnes d’avui. Per això, a les nostres aules, des d’un ambient acollidor i familiar treballarem per desenvolupar aquestes competències personals, intel·lectuals, socials i espirituals des de la confiança i l’estima que ens caracteritzen.

Al Padre Damián-Sagrados Corazones som també Escola Multilingüe, Escola Musical i Empresa Familiarment Responsable (EFR).

 
Comentaris

Destaquem