El 80% dels santcugatencs s'informa a través del 'TOT'

Són dades de l'Observatori Sociològic de l'Ajuntament de Sant Cugat

8 de cada 10 santcugatencs s'informen a través del TOT per saber què passa a Sant Cugat. Concretament, un 80.37% dels ciutadans asseguren que el TOT és el seu mitjà de capçalera per informar-se de tot allò que succeeix al municipi. Són dades de l'onada de juliol de l'Observatori Sociològic elaborat per l'Ajuntament de Sant Cugat.

Així, el TOT és clarament el mitjà de referència de la ciutat, ja que el segon canal més utilitzat pels santcugatencs és la pàgina web de l'Ajuntament, amb un 13.4% dels veïns que l'utilitzen per informar-se.

Aquestes dades es desprenen d'una pregunta espontània a la qual es podien donar com a màxim tres respostes: "Quin o quins mitjans segueix habitualment per a mantenir-se informat de què passa a Sant Cugat?". El 80% de santcugatencs que reconeix que s'informa amb el TOT suposa un increment de més d'un 10% respecte a principis d'any, quan hi havia poc menys d'un 70% dels veïns que deien informar-se amb el TOT.

Aquest lideratge en l'Observatori Sociològic ve reforçat per les dades d'audiència del web del TOT, que en el mes de setembre va superar els 100.000 usuaris únics i es va mantenir com a mitjà líder a Sant Cugat, posició que ocupa des del juliol del 2014. A banda del web, la revista setmanal del TOT té una tirada de 20.000 exemplars i arriba a desenes de milers de santcugatencs.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem