El barri de Can Barata celebra tres dies de Festa Major

Activitats per a tots els gustos animaran els dies 8, 9 i 10 de juliol el barri de Can Barata

El barri de Can Barata enceta aquest divendres, dia 8 de juliol, la seva Festa Major. Més d'una vintena d'activitats animaran la festa grossa d'un dels barris més allunyats del centre de Sant Cugat però que més dinamisme veïnal té. Així, l'Associació de Veïns de Can Barata ha preparat un programa de Festa Major amb actes per a totes les edats i els gustos.

Una batucada a la plaça de la Font Xica aquest divendres a les 20 hores servirà per donar la benvinguda a una nova Festa Major del barri. A les 21 hores a la pista esportiva hi haurà un sopar de germanor dels veïns del barri, que estarà animat amb un concurs de truites i un concurs de pastissos. Cadascú ha de portar el seu menjar i compartir-lo! A les 23 hores, també a la pista, hi haurà un bingo. Per acabar el divendres de Festa Major hi haurà actuacions musicals de veïns del barri.

La Festa Major seguirà el dissabte, dia 9 de juliol, amb una xocolatada popular a primera hora del matí al local social de l'Associació de Veïns. A partir de les 10.30 hores, també al local social, hi haurà un taller de treballs manuals i un campionat de ping-pong. El matí de dissabte continuarà amb partides de cartes, dominó i parxís. Els més petits estan convocats de les 17 a les 20 hores a la pista esportiva, que s'omplirà d'inflables com un bou mecànic, el tobogan d'aigua o el futbolí humà.

El mateix dissabte a la nit hi haurà el sopar de l'Associació de Veïns, que donarà pas a un espectacle d'animació per als més petits, una actuació de ball de Bollywood i música i ball obert a tothom per tancar el segon dia de Festa Major. Tot plegat serà a la pista esportiva.

El diumenge, dia 10 de juliol, s'acaba la Festa Major de Can Barata, que també començarà al matí amb una xocolatada popular. A les 11 hores hi haurà un concurs de dibuix i partides de petanca. La festa grossa acabarà amb la festa de l'escuma a la pista esportiva a partir de les 12 del migdia.

Consulta el programa.

 
Comentaris

Destaquem