El barri de Mas Gener celebrarà la Festa Major els dies 2, 3 i 4 de setembre

Una vintena d'activitats protagonitzaran la festa el cap de setmana

La Festa Major de Mas Gener donarà el tret de sortida el divendres 2 de setembre a les 20 hores. La rua pels carrers del barri acompanyada de la banda Mas Gener inaugurarà la celebració i, mitja hora més tard, tots els qui ho desitgin podran crear les seves manualitats.

A les 21 hores tindrà lloc el sopar de germanor amb servei d'entrepans calents i música d'ambient. La primera diada de festa acabarà amb la nit jove a les 22.30 hores amb disco party i animació a càrrec d'Anna Martins.

La bicicletada popular iniciarà el segon dia de Festa Major a les 11 hores i, cap al migdia, es durà a terme la festa de l'escuma amb animació infantil. A les 15.30 hores es farà una exhibició de drones i cap a les 17 hores es donarà el tret de sortida a la cursa Trike Drif Champions. Tot seguit tindrà lloc una activitat infantil amb un vaixell pirata i cap a dos quarts de set començarà el ball per a tothom.

A les 21 hores se celebrarà la butifarrada popular, amb un preu de 3 euros pels socis i 4 per la resta d'asistents. Un cop acabat el sopar, tothom que vulgui podrà participar en el ball amb animació d'Anna Martins. Ben entrada la nit, el grup Tres Likes oferirà música en directe.

L'últim dia de gresca arrencarà a les 9 hores amb la cursa de cotxes teledirigits i una exhibició short course 1/10. Dues hores més tard es duran a terme, simultàniament, el pinta cares, el circuit de karts per a nens de 6 a 12 anys i jocs gegants fets de fusta.

Cap a les 14 hores se celebrarà l'arrossada popular amb un preu de 7 euros per als socis i 8 per als altres participants. La sorpresa de Festa Major, a les 16 hores, posarà punt i final a la celebració.

 
Comentaris

Destaquem