El cap de setmana, gaudeix de Sant Cugat

Festa Major a Valldoreix, propostes culturals, i molt més, per aquest cap de setmana

El cap de setmana arriba carregat d'activitats a Sant Cugat per gaudir de la ciutat, en família o amb amics. Si us quedeu a Sant Cugat aquests dies, us interessa!

Festa Major

Activitat infantil de la Festa Major de Valldoreix. FOTO: Amanda Bernal

Aquest cap de setmana és Festa Major a Valldoreix, i s'han programat activitats per a totes les edats. Divendres, per exemple, s'inaugura la XXXIII Mostra d’Art a les 19 hores, i a les 21.30 hores, Maria Abadal pronunciarà el pregó de la Festa Major.

A la nit, teatre al Casal amb El retaule del flautista, amb Mira-sol Teatre, i havaneres.

Les activitats ocuparan tot el cap de setmana. No t'ho perdis!

En família

Titelles a Can Ninot. FOTO: Cedida

Per als més petits, i per gaudir del cap de setmana, et proposem que consultis l'agenda del TOT Infantil.

Propostes culturals

El recital a l'Aula Magna començarà a les 21 hores. FOTO: Lali Puig

El Mercatinc continua amb el cicle de Cinema a la fresca. Divendres es projecta The Goonies, a les 22 hores. I dissabte, Entrevista con el vampiro.

Dissabte es pot fer la visita guida "El campanar, l'església i el claustre" que començarà a les 10 hores a l'Oficina de Turisme. A més, continuen les projeccions a Cal Gerrer. La cita, a les 19 hores.

I a les 21 hores, a l'Aula Magna de l'Escola de Música, recital de cant: "Compositores europees. Berlín-París-Sant Cugat".

Més propostes

Taller de sensibilització de l'Alzheimer a la Plaça Quatre Cantons aquest diumenge.

La campanya electoral també arriba a Sant Cugat i la CUP organitza divendres un seguit d'activitats, entre elles, el concert de Feliu Ventura al Celler Cooperatiu.

Ja dissabte, i amb motiu de la Diada de l'Alzheimer, s'organitza la tradicional tòmbola solidària, a partir de les 10 hores a la plaça del Dr. Galtés. I diumenge, taller de sensibilització a diferents punts de la ciutat.

 
Comentaris

Destaquem