El Carnaval, protagonista del cap de setmana

Les diferents propostes per gaudir de la celebració a Sant Cugat

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat i, amb ell, el Carnaval com a protagonista. Activitats per a tots els gustos i edats que el TOT reuneix a la seva agenda i de les quals te'n fa un resum perquè no et perdis res! 

Carnaval i més

Imatge del Mercat de Pagès FOTO: Cedida

Aquest cap de setmana ve marcat pel Carnaval a Sant Cugat. El tradicional Cercatasques, el Ball de Gitanes, la rua de comparses i més, també seran els protagonistes.


D'altra banda, a més de celebrar aquests dies de festa, divendres, 24 de febrer, està prevista la celebració del Dia d'Andalusia al CPA a partir de les 20 hores amb l'acte inaugural de la celebració de l'efemèride. Una cita en què s'explicaran totes les activitats que es realitzaran. 

Dissabte, dia 25, començarà amb el Mercat de Pagès a partir de les 9 hores amb productes ecològics, artesans, frescos i de temporada a la plaça de Sant Pere.

Actes solidaris

Aquest divendres 24 de febrer, la sala El Siglo acollirà el concert benèfic organitzat per algunes mares de l'escola Ciutat d'Alba. Un concert a càrrec de Rock The Night, que començarà a les 23.00 h i recaptarà fons per la Fundació Hospital Sant Joan de Déu. 

Ja diumenge, a partir de les 9.30 del matí, l'associació de veïns del centre-estació ha organitzat una carxofada solidària a Can Quitèria. Els fons recpatats es destinaran a l'ONG Intermón Oxfam per gestionar la crisi dels refugiats i en la lluita pels drets humans.

Finalment, a partir de les 13.00 h l'Ateneu acollirà una calçotada solidària. La cita té per objectiu que el grup de Joves jubilats de l'entitat recapti fons per a poder participar a la Magic Line. Un acte benèfic en favor de l'Hospital Sant Joan de Déu. 

Cultura i natura

Ja per a diumenge 26 està prevista la passejada per Collserola passant pel turó de la Magarola o del Mal Talla que començarà a les 9 hores i més tard hi haurà una visita comentada a l'exposició "Lluís Ribas. 40 anys d'exposició en exposició" a partir de les 12 hores.

D'altra banda, també a les 12 hores, està prevista la visita guiada "Guia'm pel Monestir" i ja a la nit, a les 21 hores, hi haurà el concert de Vic Moliner dins del cicle de Jazzenviu al Cafè Auditori.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem