El Carnestoltes arriba a La Floresta amb algunes novetats

El carnaval tindrà lloc aquest divendres, 5 de febrer, amb diverses activitats

La Floresta celebra el Carnestoltes amb diverses activitats pels nens i nenes del barri aquest divendres, 5 de febrer. Enguany, s'incorporen algunes novetats, com per exemple la rua. Carola Alegre, de la Junta de l'AFA de l'Escola la Floresta, ha explicat que feia anys que es parlava de fer-la, però com que no hi havia carrers comercials, era difícil. 

La rua començarà a les 15 hores des del centre educatiu i es durà a terme pel camí de Can Pagan. Els alumnes de l'Escola La Floresta esperaran al Carnestoltes, que sortirà des del Centre Obert, per posar en marxa la festa de disfresses.

El Carnaval continuarà, a les 16.30 hores, a la plaça de Miquel Olivella amb diversos tallers, una xocolatada i coca per a tothom. També hi haurà servei de bar i parada de pastissos, mentre que la música i la màgia les posaran el grup Greska. 

El final de festa del barri tindrà lloc, a les 18.30 hores, a l'Escola La Floresta amb la crema del Carnestoltes. Carola Alegre, ha afegit que "no es dóna importància als concursos perquè es vol que la rua sigui participativa amb activitats per a tothom i, no més competitiva". 

Les activitats les organitza l'AFA Escola La Floresta i El Senglar Cultural, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem