El Casal de Mira-sol reprèn les sessions de Zooteràpia

Les trobades se celebren quinzenalment amb nens diagnosticats de TEA, trastorn de l'espectre autisme

Aquesta tardor, l'Associació Catalana de Zooteràpia reprèn les sessions per a nens diagnosticats de TEA, trastorn de l'espectre autisme, al Casal de Mira-sol.

Unes sessions que s'imparteixen quinzenalment, amb grups reduïts d'infants en funció de les edats, la diagnosi i els objectius a tractar. Les persones interessades poden contactar amb l'associació mitjançant la pàgina web http://www.zooterapias.com/

Aquest és el segon any que l'Associació Catalana de Zooteràpia, amb seu a Sant Cugat, imparteix aquests tallers, que s'iniciaven al gener del 2016. El TOT Sant Cugat els acompanyava en una d'aquestes sessions.

L'associació, fundada l'any 2009, fa tres anys que treballa amb nens amb autisme infantil, però també treballen amb col·lectius amb discapacitat intel·lectual amb persones adultes, incloent-hi geriatria i malalties mentals, víctimes de violència de gènere (mares i fills) i col·lectius infantils amb síndrome de Prader Willi.

Normalment, ofereixen els seus serveis desplaçant-se a les entitats o associacions, tot i que també ofereixen sessions a domicili.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem