El Centre Pediatria Can Mora inaugura instal·lacions i fins a 28 especialitats

Un centenar de persones s'han donat cita a la inauguració

El Centre Pediatria Can Mora ha inaugurat oficialment les seves noves instal·lacions de l'avinguda de Lluís Companys. Un centenar de persones s'han donat cita a la inauguració del centre per celebrar la nova etapa. Així, diversos representants de la societat civil local, política i plantilla del centre han participat en la posada en marca de l'espai pediàtric, entre elles l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa i l'actriu Emma Vilarasau.

El trasllat del centre de l'antiga seu a l'actual, respon a la necessitat d'ampliar aquest mític espai pediàtric que va néixer ara fa 25 anys. El renovat Centre Pediatria Can Mora ha implicat l'ampliació dels serveis dels quals ara s'ofereixen un total de 28 especialitats mèdiques per a nens i joves de 0 a 18 anys, s'ha incrementat el nombre de pediatres.

Metges de la Vall d’Hebron, Sant Joan de Déu i l’Hospital de Nens

Un centenar de persones s'han donat cita a la inauguració FOTO: L. Grau

Les noves instal·lacions estrenen una nova secció d’odontopediatria, amb dentistes provinents de l’Hospital dels Nens. Aquest nou servei està especialitzat en odontologia infantil, incloent-hi el departament d’odontonadons, per a petits de 0 a 3 anys. El centre també ofereix serveis de clínica de fisioteràpia respiratòria, osteopatia, fisioteràpia funcional, radiologia digital i anàlisis clíniques infantils. A més, tots els metges infantils que visiten al centre santcugatenc provenen d’hospitals de prestigi internacional com la Vall d’Hebron, Sant Joan de Déu i l’Hospital de Nens.

Des de la nova ubicació, que ocupa una superfície de 600 m2 i es localitza en ple centre de la ciutat, el Centre Pediatria Can Mora manté el mateix ampli horari per a les visites mèdiques. A més a més, les urgències s’atenen de dilluns a divendres de les 8.00 a les 20.30 hores de manera ininterrompuda i els dissabtes de les 8.00 a les 13.30 hores.

Pel que fa als adults el Centre Can Mora, continua oferint serveis mèdics al carrer de Sant Jordi, número, 30, 32 i 37

A la inauguració hi ha hagut un moment per la música FOTO: L. Grau
Més informació
 
Comentaris

Destaquem