El Club Esportiu Valldoreix reivindica la vila com a referent de futur

La Festa Major de la vila ha començat oficialment amb el pregó aquest 15 de setembre

Valldoreix ha donat el tret de sortida oficial a la Festa Major de la vila aquest divendres, 15 de setembre, amb el pregó. Enguany, el Club Esportiu Valldoreix ha estat l'encarregat de pronunciar aquest pregó, sent la primera entitat que ho fa, com ha explicat el president de l'EMD, Josep Puig, en reconeixement als seus 50 anys de trajectòria.

Joan Carles Pradell, president de l'entitat esportiva, ha aprofitat les seves paraules per fer un repàs a la història del club, recordant els valdoreixencs i valldoreixenques il·lustres que han passat pel club, i l'estreta vinculació d'aquest amb la vila. Igualment, ha remarcat que el club aporta "notorietat" a la vila, en tant que és coneguda per l'esport, i "internacionalitat", acollint esportistes de més de 30 països.

Pradell ha parlat també de futur. En aquest sentit, ha afirmat que el futur de l'entitat el veu "amb dificultats", recordant que es tracta d'una entitat sense ànim de lucre, però també s'ha mostrat convençut que "es poden superar". Pel que fa al futur de Valldoreix, el president ha afirmat que el futur es veu "de color verd", remarcant també la importància de les entitats i associacions veïnals com a "ànima de les activitats que es fan", i apostant per la "convivència entre col·lectius molt diferents". Tot plegat, sense deixar de reivindicar una millora del model urbanístic, i de la seguretat.

Pradell durant el pregó  FOTO: Lali Puig

Pradell ha tancat el pregó fent tres peticions. La primera per l'EMD, demanant un camp de futbol 11. "És una necessitat per al barri", ha afirmat. A l'EMD i l'Ajuntament de Sant Cugat els ha demanat "menys confrontació" per treballar plegats pel bé de la vila.

Finalment, a Sant Cugat li ha demanat més recursos "desenvolupar-nos com a vila que busquem que sigui admirada arreu del món".

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha fet valdre la voluntat de participació dels valldoreixencs en la seva intervenció, apel·lant a la bona entesa entre l'EMD i l'Ajuntament, ja que "si avança Valldoreix, avança Sant Cugat".

Reconeixement als pregoners FOTO: Lali Puig

Dissabte de Festa Major

Durant el cap de setmana és quan es concentraran la majoria de les activitats de la Festa Major. Dissabte hi ha previstes diferents activitats esportives, com el Torneig de Tenis o el de Volei Platja. També hi ha propostes artístiques, com la mostra de treball dels escultors de Valldoreix, o el taller de pintura ràpida per a nens i nenes.

A les 12 del migdia se celebrarà la Missa Major, i tot seguit, a les 12.30 hores, es lliuraran els Premis del Concurs de Cartells de Festa Major. Entre altres propostes, al vespre hi haurà concert de Gospel, i sardinada popular ecològica a les 21 hores.

La música serà la protagonista de la nit, a les 22 hores se celebrarà la final del Concurs de Bandes Sound Music. A les 23.30 hores es farà la Festa Jove amb Strombers, i el fi de festa nocturn arribarà amb DJ Marcel a partir de la 1.30 hores.

Diumenge de Festa Major

Diumenge continuaran els diferents tornejos esportius, mentre de 10 a 13 hores se celebrarà la segona edició de la Caminada Popular de Valldoreix. Entre les activitats de diumenge, destaca la Trobada Castellera amb els Castellers de Sant Cugat, els Xics de Granollers i els Matossers de Molins de Rei a les 11.30 hores, el Holi Fest a la mateixa hora, i el Concurs de Paelles i Ball de Tarda a les 14 hores.

Ja a la tarda, els gegants prendran els carrers de la vila a partir de les 17 hores, i la festa acabarà amb la representació teatral La monyos a càrrec del Grup de Teatre Espiral a les 19 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem