El Club Muntanyenc entrega els premis als guanyadors de la 59a Marxa Infantil

L'acte d'entrega ha tingut lloc aquest dissabte 6 de maig

El Club Muntanyenc ha entregat els premis als guanyadors de la 59a Marxa Infantil de Regularitat, celebrada el passat 2 d'abril.

Durant l'acte, que ha tingut lloc aquest dissabte 6 de maig a la plaça de Pep Ventura, s'han entregat premis a les 100 primeres parelles classificades, així com a l'escola amb més participació, a l'escola amb menys penalització i a la classe d'una escola amb més participants.

D'altra banda, el TOT Sant Cugat ha entregat el premi especial a la parella que ha quedat classificada en 32a posició i la Televisió de Sant Cugat a la parella que ha quedat en 31 posició.

Laura Grau, Directora Adjunta de Totmedia, entregant el premi especial del TOT Sant Cugat.

Com en altres edicions, durant la Marxa Infantil, es va fer un sorteig que premiava a 10 parelles participants amb un lot de llibres ofert per Pati de Llibres.

Totes aquelles parelles premiades que no hagin pogut assistir a l'entrega de premis, podran recollir el seu trofeu el pròxim dilluns, 15 de maig o dimarts, 16, a la seu del Club Muntanyenc entre les 18.00 i les 19.00 h.

Aprenem rebent el xec de la Caixa FOTO: Lali Puig

Com en edicions anteriors, la Marxa Infantil recapta 1 euro per participant, que enguany s'han entregat a l’Associació per a la Inclusió de les persones amb Trastorns de l’Espectre Autista, Aprenem. Per la seva banda, la Caixa ha doblat la recaptació de les inscripcions i també ho ha entregat a Aprenem. En total, Aprenem ha rebut 5.400 euros. 2.500 de les inscripcions, els de la Caixa i 400 de la Fundació Privada CMSC pels diners rebuts del Policlínic Torreblanca, secció pediàtrica per haber distribuit, amb els voluntaris, informació a l’arribada de la Marxa.

Enguany la recaptació ha anat a parar a aquesta associació perquè el dia 2 d’abril, quan es va celebrar la Marxa Infantil de Regularitat, coincidia amb el Dia Mundial de l’Autisme.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem