El directiu que més anys porta en el món esportiu local

Josep M. Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, protagonista de la sèrie de retrats santcugatencs

Aquest any és el tretzè que el Josep Maria Félez presideix la Penya Blaugrana Sant Cugat, entitat que va ser fundada a la ciutat l’any 1979. Des d’aleshores sempre hi ha estat vinculat i ha format part de la junta directiva. Entre 1980 i 1985, però, va fer un parèntesi pel que fa a la seva vinculació a la Penya. Va fundar, juntament amb Àlex Barberà, l’Escola de Futbol Base de l’actual Sant Cugat Esport FC, i en va ser el president. “En aquell moment va ser una de les coses més ben parides que he fet”, diu.

 

Finalitzat el seu mandat, va tornar a la Penya: “Jo creia en un projecte basat en la solidaritat i en una escola pròpia de futbol”. Félez té una estima molt gran per l’entitat que presideix. “A mi m’han fet propostes de molts tipus, però sempre he considerat que el meu lloc està a la Penya Blaugrana i a la ciutat que estimo, que és Sant Cugat”. Està orgullós de tot el que fa i ha fet, en especial haver signat el conveni amb l’Escola de Futbol Hristo Stòitxkov.

 

Josep Maria Félez és culé des del dia que va néixer i santcugatenc des dels tres mesos de vida. També forma part de la junta directiva de la Federació de Penyes del FC Barcelona del Vallès. Pel que fa a la seva vida professional, va treballar durant 38 anys als Laboratoris Ferrer –ara Grup Ferrer– on va ser cap del taller d’Enginyeria i Manteniment. És una persona amb un gran caràcter i reconeix, encara que a vegades no agradi, que diu les coses com són: “M’agraden les coses clares, anar de cara i no donar-hi voltes”. M’explica també que és un gran col·leccionista d’un munt de coses però que mai acaba cap col·lecció. Entre moltes altres coses conserva totes les contraportades del Diari de Sant Cugat. 

 
Comentaris

Destaquem