El Gran Recapte busca voluntaris a Sant Cugat

L’any passat a Sant Cugat van haver-hi 20 punts de recollida en supermercats i 450 voluntaris.

El Gran Recapte d'Aliments ha obert el període d'inscripcions per buscar voluntaris. El Gran Recapte, una iniciativa per recull menjar arreu de Catalunya, vol donar suport i ajudar a totes aquelles persones que no disposen dels recursos suficients a través de la recollida d'aliments. Aquesta campanya es fa possible any rere any gràcies a la col·laboració desinteressada de milers de ciutadans que contribueixen al Banc d'Aliments.

Per donar aquesta ajuda, el ciutadà es pot fer voluntari o coordinador del punt de recollida del seu municipi, realitzant les inscripcions a través d'internet. El Gran Recapte del Banc d'Aliments tindrà lloc els dies 30 de novembre i 1 de desembre, i que ajudaran a fer arribar aliments a qui més ho necessita.

La campanya del Gran Recapte d'Aliments de l'any 2017 va recollir 4.656.000 kg en més de 2.500 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de 30.000 voluntaris a tot Catalunya. La ciutat de Sant Cugat, va formar part i va contribuir amb 20 punts de recollida en supermercats i més de 450 voluntaris. L'objectiu d'enguany és tornar a assolir una xifra similar de l'any passat gràcies a la col·laboració dels voluntaris i donants.

 
Comentaris

Destaquem