El Gran Recapte d'Aliments cerca voluntaris

Els dies 1 i 2 de desembre se celebra la novena edició de la campanya

Els dies 1 i 2 de desembre el Banc dels Aliments organitza la novena edició de la campanya de recollida d'aliments bàsics. El Gran Recapte d'Aliments fa una crida a la població perquè participi com a voluntari per coordinar i atendre els punts de recollida. La dedicació cobreix un torn d'unes 4 hores de durada.

En la passada edició del Gran Recapte es van aconseguir recollir 4.374 tones d'aliments bàsics als més de 2.600 punts habilitats repartits per 370 municipis de Catalunya. Això va ser possible gràcies a la col·laboració de més de 26 mil voluntaris.

Els ciutadans de Sant Cugat que vulguin fer-se voluntaris o coordinadors a un punt de recollida podran registrar-se a través d'un formulari a la pàgina web www.granrecapte.com. La recollida es realitzarà a mercats i supermercats de les principals poblacions catalanes i també es podrà fer de forma online per les persones que no puguin anar-hi.

La intenció és donar resposta a la precarietat alimentària. Gràcies a aquesta iniciativa centenars de milers de persones poden accedir a una dieta suficient, segura i saludable. La campanya pretén recollir aliments nutritius de llarga durada; oli, llet i conserves, a la vegada que vol sensibilitzar i mobilitzar la població de Catalunya.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem