El Gran Recapte d'aliments encara necessita milers de voluntaris

La cita tindrà lloc els pròxims 25 i 6 de novembre

El setè Gran Recapte d'aliments, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de novembre, encara necessita 15.000 voluntaris arreu de Catalunya, tal com han informat des del Banc d'Aliments, entitat que, anualment, organitza aquesta cita solidària que té per objectiu recollir aliments per tal d'entregar-los a persones en situació de pobresa.

Quan falten 15 dies per a la celebració del Gran Recapte encara falten molts voluntaris per a poder gestionar amb èxit la iniciativa.

Des de Sant Cugat, el coordinador del Gran Recapte al municipi, Jaume Ibars, ha destacat que al Sant Cugat també en falten. I és que tot i que, a hores d'ara, és molt difícil parlar de xifres concretes al municipi, sembla que la participació és menor respecte la de l'any anterior.

Ara mateix ja s'han inscrit unes 12.500 persones com a voluntaris o coordinadors a través de la pàgina web www.granrecapte.com.

En tot Catalunya hi haurà 2.500 punts, entre supermercats i mercats per la recollida d'aliments. En la passada edició del Gran Recapte, es van poder recollir un total de 4.642 tones d’aliments, dels quals, 66.000 quilos es van recollir a Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem