El Grup de Dones de la Floresta consciencia els veïns de la situació de la dona

Concerts, tallers i representacions teatrals són algunes de les activitats que ha organitzat el Grup de Dones de la Floresta

Més d'un centenar de persones s'han aplegat aquest diumenge, 7 de març, per participar en les reivindicacions que abanderen el Grup de Dones de la Floresta. Un grup femení format per una vintena de dones amb diverses tendències polítiques que les uneix la lluita moviment feminista.

Una festa popular amb espais de concerts d'artistes locals i discursos reivindicatius de la mà del Col·lectiu Cassandra dirigit a un públic adult que han estat alternats amb representacions teatrals, contacontes i pallassos per als més petits. La jornada ha estat acompanyada per un dinar popular.

Les membres de l'organització expliquen que “encara hi ha molt recorregut a fer i creiem que aquest tipus d'accions ens empoderen com a dones i fa que d'altres agafin la iniciativa i ajuden a què la societat prengui consciència”.

El Grup de Dones de la Floresta es tornarà a reunir el pròxim dimarts, 8 de març, a les 18:00 hores per anar a la manifestació de Barcelona pel Dia de la Dona.

Durant la jornada s'han realizat diverses activitats FOTO: Lali Puig

Més informació
 
Comentaris

Destaquem