contingut promocionat
magicury logo

 

David Mez logo

 

 

 

El millor aniversari a Sant Cugat: Regala màgia i deixa't sorprendre per la música

MagicUry i David Mez us proposen una experiència màgica al·lucinant amb una ambientació musical singular

Vols que el teu aniversari o el de qui tu vulguis sigui una experiència increïble? MagicUry i el Deejay David Mez et proposen un espectacle de màgia amb una ambientació musical increïble.

La proposta d'aquests dos artistes té tots els ingredients perquè agradi tant al protagonista de l'aniversari com als convidats.

Magicury és el mag que necessites per a la teva festa d'aniversari. FOTO: Bernat Millet

Magicury és el mag que necessites per a la teva festa d'aniversari. FOTO: Bernat Millet

Un espectacle de màgia únic amb MagicUry per al teu aniversari

MagicUry et sorprendrà amb els clàssics números de cartes i amb innovadors jocs com ara transformacions, viatges, desaparicions i transportacions. Deixa't sorprendre en el teu aniversari amb 'Magnífic', el nou espectacle de màgia familiar on el protagonista ets tu.

Magicury t'ofereix un espectacle singular per al teu aniversari de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Magicury t'ofereix un espectacle singular per al teu aniversari de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Magnífic és un espectacle amb una sofisticada posada en escena que condueix l'espectador a viure una experiència intensa i memorable.

Tocs d'humor i participació del públic que s'adapten a les teves necessitats perquè puguis celebrar el millor aniversari de la teva vida.

L'espectacle de màgia de Magicury per al teu aniversari. FOTO: Cedida

L'espectacle de màgia de Magicury per al teu aniversari. FOTO: Cedida

Un espectacle per a tu

A banda d'aquest show, MagicUry avui és un mag amb diverses creacions i diferents tipus de màgia: màgia de prop, màgia d'escenari, màgia familiar i màgia per a empreses. Activitat que compagina amb tallers on transmet els seus coneixements a altres persones.

'La teva empresa té màgia' és l'espectacle per a la teva organització. En aquest show MagicUry fomenta valors com ara el treball en equip, presentacions de producte i la motivació, demostrant que la màgia pot fer molt per contribuir amb les empreses. 'La teva empresa té màgia' és un número que es pot traslladar a sales d'hotel, teatres, sales polivalents o a la mateixa seu de l'empresa.

magicury empresa intersport

L'espectacle 'La teva empresa té màgia' de Magicury és perfecte per a millorar la teva imatge de marca. FOTO: Cedida

magicury empresa

L'espectacle 'La teva empresa té màgia' de Magicury és perfecte per a la teva organització. FOTO: Cedida

D'altra banda, per a les distàncies curtes, MagicUry ofereix 'Proximus', un espectacle de màgia de prop. MagicUry, des dels seus inicis al cèlebre Cafè Teatre Llantiol, s'ha especialitzat en aquesta disciplina. Monedes que desapareixen o es multipliquen, cartes que tenen vida pròpia, objectes inversemblants que es manifesten de manera totalment inesperada i, sobretot, cares de sorpresa infinita, somriures incrèduls dels espectadors que veuen que tot passa a uns centímetres dels seus ulls.

Qui és MagicUry?

MagicUry és un il·lusionista que va començar al mític Cafè Teatre El Llantiol i té una llarga trajectòria en el món de la màgia i de l'espectacle. S'ha format amb els millors mags del panorama internacional i ha actuat a nombroses sales de festes i teatres i no només al país, sinó també a diverses ciutats d'Europa.

Avui MagicUry és un mag amb una tècnica prodigiosa i amb la mateixa il·lusió per la màgia que tenia aquell nen que deixava bocabadat els seus companys de col·legi.

Hi ha mags amb un gran espectacle per a grans sales. Hi ha mags amb un carisma i habilitat especial per a la màgia de prop, l'anomenat close-up. Hi ha mags especialistes a donar brillantor a una festa familiar o un aniversari.  I n'hi ha, fins i tot, que poden ser la cirereta perfecta a una convenció d'empresa. Aquest és MagicUry, quatre mags en un.

Una ambientació musical perfecta amb David Mez

El Deejay David Mez ambienta l'espectacle de màgia amb la millor atmosfera i ofereix un servei de lloguer de discjòquei a part per ambientar les teves festes d'aniversari.

DJ David Mez  és el discjòquei de la teva festa d'aniversari. FOTO: Bernat Millet

DJ David Mez  és el discjòquei de la teva festa d'aniversari. FOTO: Bernat Millet

L'objectiu principal de les seves ambientacions és que tot estigui ben lligat i que, tant el protagonista com els convidats, experimentin  una sensació única.

Qui és David Mez?

David Mez és Deejay als clubs de Barcelona. Encara que, actualment, els seus sets live els trobes en esdeveniments privats, Mez com el teu aniversari o de qui tu vulguis. Es va donar a conèixer a mitjans dels 90 a la coneguda discoteca Trauma (BCN). Seguint la seva carrera com discjòquei, uns anys després va arribar a la Sala Luz de Gas (BCN) i continuant el camí professional va anar a la sala Bikini (BCN).

David Mez  és el teu disqjòquei per al teu aniversari. FOTO: Cedida

David Mez  és el teu disqjòquei per al teu aniversari. FOTO: Cedida

Anys després va fer un break musical i va voler conèixer, experimentar i tocar al mític club barcelonès Karma. Ell diu que als clubs en els quals ha estat resident li han permès treballar en directe amb molts estils musicals amb els reptes de donar alegria en un mateix espai a persones de diferents generacions. Tot un desafiament.

El talent de Dj David Mez es caracteritza per jugar amb la seva música creant un ambient agradable i divertit per a diferents tipus de públic i mostrant el seu coneixement musical.

DJ David Mez té el millor equip per a que la teva festa d'aniversari sigui perfecta. FOTO: Bernat Millet

DJ David Mez té el millor equip perquè la teva festa d'aniversari sigui perfecta. FOTO: Bernat Millet

És un gran professional de la música amb experiència demostrada i amb el millor equip. Mixer RANE MP 2015. Rotary, Maschine Mk3, Maschine. Jam, Trakfor f1.

Si vols viure un aniversari especial amb un espectacle de màgia sorprenent i una ambientació musical suggerent, contacta amb MagicUry i David Mez.

Magicury

Telèfon: 670 533 190
e-mail: magic.uri@gmail.com

DJ David Mez

Telèfon: +34 679274875
e-mail: deramirezbcn@gmail.com

Més informació
 
Comentaris

Destaquem