contingut promocionat
Media Markt L

 

 

El millor assessorament expert per les teves compres sense sortir de casa

El Personal Shopper de MediaMarkt ofereix una atenció personalitzada per a les teves compres

Necessites que un expert t'ajudi a escollir el millor dispositiu electrònic o electrodomèstic per a tu? Ara ho tens molt fàcil amb el Personal Shopper de Media Markt!

personal shopper mediamarkt

 

El servei Personal Shopper de Media Markt és la nova proposta de la cadena d'electrodomèstics del Centre Comercial Sant Cugat per seguir oferint la millor atenció possible.

Aquesta iniciativa exclusiva de MediaMarkt et proporciona un assessorament gratuït per telèfon o videotrucada de WhatsApp sobre el tema que necessitis. Fins i tot, a través de la videotrucada, l'expert et podrà anar ensenyant en directe els productes que desitgis.

Com contactar amb el Personal Shopper de MediaMarkt?

Pots contactar amb el teu assistent personal a través de l'enllaç Personal Shopper Media Markt i seleccionar a la casella desplegable la teva botiga de Sant Cugat.

A continuació, podràs escollir el dia que et vagi millor atendre la trucada i si estàs interessat/da en el bloc de matí o de tardes.

Després podràs omplir un senzill formulari amb les teves dades de contacte, el motiu de la consulta i si prefereixes que et truquin per telèfon o que et facin una videotrucada.

Reserva cita amb el teu assessor expert en tecnologia i electrodomèstics i molt aviat un agent et resoldrà tots els teus dubtes.

 
Comentaris

Destaquem