El missatge a favor del civisme en una paperera de Sant Cugat

"Moltes gràcies per la seva cooperació i per ajudar a mantenir els nostres carrers nets"

Lluitar contra l'incivisme és un dels objectius de l'Ajuntament de Sant Cugat i, també, de molts santcugatencs que volen una ciutat neta i endreçada. Tirar les deixalles a les escombraries sembla una acció senzilla per tots els ciutadans però, tot i així, hi ha gent que no acaba de tenir clar com ho ha de fer.

És el cas d'una petita paperera de la zona de l'Arxiu Nacional de Catalunya, on algun veí diposita la bossa de deixalles sense saber, aparentment, que no és un contenidor.

Davant d'aquesta situació, un veí ha decidit dirigir-se a l'incívic a través d'un missatge a la mateixa paperera. Maite Baratech se n'ha fet ressò a través de les xarxes socials. Imprès amb ordinador i signada pels 'Veïns del barri', la petició és la següent:

"Les papereres són pensades per objectes petits. En tirar grans bultos, es desborden i les coses cauen fora. A més, animals ho trenquen a trossos i les coses acaben a terra. Preguem a la seva amabilitat perquè tiri les bosses de deixalles i grans bultos en el contenidor de la brossa, que està situat a uns passos, just a la cantonada d'aquesta paperera. Moltes gràcies per la seva cooperació i per ajudar a mantenir els nostres carrers nets".

 
Comentaris

Destaquem