El Mossos d'Esquadra van enxampar dos menors robant en un habitatge de Mira-Sol

Els Mossos d'Esquadra van enganxar 'in fraganti' als dos joves mentre estaven, presumptament, robant en un habitatge del barri de Sant Cugat

Els Mossos d'Esquadra van enxampar dos joves cometent un presumpte robatori en un habitatge del barri de Mira-Sol. Les detencions es van produir el passat 14 de juny i ara, per ordre de la Fiscalia de Menors de Barcelona, els joves, de 17 anys, han ingressat a un centre de menors. Els dos joves, amb nacionalitat xilena, són residents de Badalona.

Els agents van enganxar els presumptes autors del robatori el 14 de juny, als voltants de les 14:00 h de la tarda, mentre els joves entraven a la vivenda forçant la porta corredissa del jardí mitjançant una palanca. Els propietaris eren fora del domicili. Els Mossos d'Esquadra van poder fe una ràpida actuació gràcies a l'avís rebut per les càmeres de seguretat de l'habitatge. Uns primera dotació dels Mossos va poder arribar ràpidament a la vivenda i fer les actuacions pertinents per fructificar en les detencions.

Aquesta ràpida resposta va ser fruit del dispositiu de prevenció i reacció que Mossos d’Esquadra i Policia Local de Sant Cugat del Vallès van posar en marxa fa unes setmanes amb l’objectiu de minimitzar els robatoris en habitatges. Aquest dispositiu s’està duent a terme amb la màxima coordinació establint accions conjuntes de forma diària.
 

 
Comentaris

Destaquem