El motociclista Rubèn Xaus pilotava l'helicòpter que va tallar dos cables elèctrics

Xaus era qui presumptament comandava l'helicòpter que va tallar dos cables d'una línia de mitjana tensió, que van caure a la C-16

El motociclista santcugatenc Rubèn Xaus és la persona que pilotava l'helicòpter que el diumenge 24 de juny va seccionar dos cables elèctrics d'una línia de mitjana tensió, de 25.000 volts, a l'altura de Cercs. Aquests dos cables van caure a la C-16. La carretera va haver de tallar-se durant unes hores perquè els operaris traguessin els cables.

Tot i això, no va haver-hi danys personals perquè en el moment de l'incident no circulava cap cotxe per la zona. Ho publica el mitjà de comunicació Regió7, que també explica que des del dimarts 26 de juny els Mossos d'Esquadra tenen identificat a Xaus com a pilot de l'helicòpter gràcies a diferents testimonis que el van veure aterrar al pàrquing de vehicles de l'àrea de La Mata del Pantà de Baells.

Segons el Regió7, l'helicòpter que pilotava Rubèn Xaus era un ultralleuger Robinson 22. Els testimonis dels fets van explicar a Regió7 que l'helicòpter volava a una alçada molt baixa, que va fer una maniobra brusca i aleshores va topar amb els cables de mitjana tensió. De moment, continua la investigació dels Mossos d'Esquadra per aclarir les causes i circumstàncies de l'incident, per aclarir si hi va haver o no conducta negligent per part del pilot.

Aquí podeu veure la notícia, amb la informació de Regió7.

Rubèn Xaus ha competit en MotoGp i Superbike.

 
Comentaris

Destaquem