contingut promocionat
DECASA

El paper pintat la tendència del moment en decoració

En tots els casos cal comprar papers de bona qualitat, sempre una mica més de paper, guardar les restes per si s’han de fer reparacions

Avui dia s’empapera amb la intenció de decorar, dissimular o crear ambients. De papers pintats n’hi ha de diversos tipus: de paper (són dues capes de paper impresa només la cara vista), vinílics (amb una capa coberta de vinil, rentables, d’alta qualitat, resistència i durabilitat), teixit-no teixit (el seu suport és tèxtil amb alta impermeabilitat i rentable), escumejats o amb relleu (amb textures i espessor que dissimulen les imperfeccions de la paret) i tèxtils (compostos de fibres naturals).

Generalment, els rotllos solen venir de 10 m x 0,52 m, amb la qual cosa permeten cobrir uns 5 m2 de paret, això si no hi ha un dibuix que es repeteix i s’hagi de casar, en aquest cas hi haurà un desaprofitament fins a fer coincidir els dissenys o dibuixos d’una tira amb l’anterior. En tots els casos cal comprar papers de bona qualitat, sempre una mica més de paper, guardar les restes per si s’han de fer reparacions, fixar-se sempre en els símbols i els advertiments perquè la col·locació dependrà d’això i, abans d’empaperar, reparar i massillar la paret i deixar-la neta, llisa i seca, tenir en compte si el paper s’ha d’encolar o només s’encola la paret o tots dos, etc. L’especialista de la botiga de pintures i decoració i/o un pintor empaperador molt gustosament us ajudaran a aconseguir la vostra idea. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem