El Ple es compromet a trobar una solució a la situació de la riera de Saladrigues

Totes les formacions han aprovat una moció per la qual l'Ajuntament es compromet a solventar les pudors i aigües residuals que genera aquesta riera de la Floresta

Els veïns de la Floresta fa mesos que denuncien la situació de la riera de Saldrigues que, com altres rieres de la zona, s'inunden d'aigua provinent del clavegueram quan plou. Això acaba provocant greus problemes de pudor i mediambientals per l'entorn. Aquest fet hauria passat un mínim de vuit vegades els últims deu mesos, però la pudor  dura setmanes.

En aquest context, i després que no s'atenguessin les queixes reiterades dels veïns, el Ple Municipal aprova per unanimitat una moció per trobar una solució definitiva a aquesta situació. En primer lloc, el Consistori es compromet a trobar i aplicar una solució en divuit mesos, de tal manera que es posi fi al problema del clavegueram i les aigües brutes que genera.

Fins que no hi hagi una solució definitiva, l'Ajuntament haurà de fer les actuacions necessàries per minimitzar les molèsties. A més, també haurà de retirar els residus de llots d'aigües brutes.

Rieres a la Floresta

En un reportatge publicat fa uns mesos, el TOT ja va posar damunt la taula aquesta problemàtica coneguda des de fa anys a la Floresta i a les Planes principalment. El biòleg Pau Fortunyo, membre de El Mussol, s'hi referia: “Per tres o quatre rieres de la Floresta, el clavegueram passa per sota la llera i qualsevol dia que plou acaba sortint tot i és un merder. No conec cap lloc on el clavegueram passi per sota les rieres"

Més informació
 
Comentaris

Destaquem