El Quinto de Nadal s'estén arreu de Sant Cugat

El tradicional joc nadalenc es jugarà a l'Envelat, però també a 8 llocs més de la ciutat

El tradicional Quinto de Nadal torna enguany a Sant Cugat del Vallès estenent-se arreu de la ciutat. De la mà de Cal Temerari, el joc nadalenc tornarà a estar ubicat a la carpa gran de l'Envelat de Nadal del Parc de Ramon Barnils durant 5 dies, el 25, 26, 28 29 i 30 de desembre.

Repeteix també en aquest espai el Quinto Infantil cantat per pardals i orenetes, ampliant-se els dies de taller per aprendre a cantar per nens i nenes. El Quinto per infants serà el 29 de desembre, començant a les 16.30 hores amb el taller de pardals i orenetes, per emprendre el Quinto a les 17 hores, i el Quinto d'adults a les 19 hores.

La principal novetat del Quinto d'enguany és la seva extensió a diferents espais de la ciutat. A més, del de l'Envelat, el de Valldoreix i el de la Floresta, enguany s'incorporen 6 nous espais.

D'aquesta manera, se celebraran els següents Quintos arreu de la ciutat:

  • Quinto de la Floresta - 21 de desembre, a les 21 hores - Espai de la UREF (Organitza: Senglar Cultural).
  • Quinto de Valldoreix - 15 de desembre, a les 20.30 hores - Casalet de Valldoreix (Organitza: CDR Valldoreix).
  • Quinto de dones no-mixt - 14 de desembre, durant la tarda - Sala Pins del Vallès de Cal Temerari (Organitza: Hora Bruixa).
  • Quinto de Volpelleres - 21 de desembre, de 18 a 21 hores - gimnàs de l'escola l'Olivera (Organitza: Associació de Veïns de Vollpelleres).
  • Quinto al col·legi Pins del Vallès - 15 de desembre, de 18 a 22 hores (Organitza: Comissió de pares i mares de 6è).
  • Quinto a les escoles - Com a part de les activitats de Nadal dels col·legis Gerbert d'Orlhac i Pi del Xandri, i l'institut Pla Farreras, organitzats per AFAs i professorat.
  • Quintos intergeneracionals - Projectes d'aprenentatge i servei (ApS) en què nens i nenes dels col·legis Gerbert d'Orlhac i Pi del Xandri realitzaran Quintos de Nadal intergeneracionals amb avis i àvies de les residències de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem