El recorregut de la 59a Marxa Infantil

La 59a edició de la Marxa Infantil de Regularitat se celebra aquest diumenge, 2 d'abril

Uns 2.000 infants santcugatencs participen aquest diumenge, dia 2 d'abril, en la 59a edició de la Marxa Infantil de Regularitat.  El recorregut suma un total de 10,5 quilòmetres i té un desnivell acumulat de 200 metres, aproximadament. Com en les edicions anteriors el punt de sortida i arribada és al parc de Ramon Barnils. El TOT us explica el recorregut al detall!

A partir de les 9.00 h del matí, els infants van sortint esglaonadament cada 10 minuts. L’arribada està prevista a partir de les 12.00 h.

Un cop hagi començat la Marxa Infantil, els participants entren ràpidament al Parc Natural de Collserola. Ho fan després d’haver caminat per la rambla del Celler, pel camí que s’obre al costat de l’hípica de Can Caldés. A partir d’aquell moment, els 2.000 participants passen per alguns dels punts més emblemàtics de Collserola. El primer control se’l troben cap a Torre Cendrera. Després, en tenen un altre a Can Castelló i, abans de començar la tornada, un altre a Can Coll, on fan una parada de 20 minuts per esmorzar. 

Ja de tornada, els participants es troben un altre control a la Torre Ferrera. A partir d’aquí arriba el punt més conegut del recorregut, ja que els infants es dirigeixen cap al Pi d’en Xandri, on hi ha un altre control i, després, caminant pels voltants de la Torre Negra arriben fins a l’escola Avenç, on es troben l’últim control de la 59a edició de la Marxa Infantil de Regularitat. Finalment, i com ja és tradició, la marxa emprèn l’últim tram de la cita pel passeig de Gaudí i fins a arribar una altra vegada al parc de Ramon Barnils. Igual que la sortida, l’arribada és esglaonada a partir de les 12.00 h del migdia. 

En definitiva, 10,5 km que permeten als participants tenir un contacte directe amb la natura mentre fan esport i alhora participen en una cursa que premia la regularitat i no pas la velocitat. Una jornada per compartir amb els amics pel Parc Natural de Collserola

Mireu el recorregut de la 59a Marxa Infantil

Més informació
 
Comentaris

Destaquem