El santcugatenc Román de Vicente, nou director general d'Anagrama

La seva incorporació forma part de la renovació de la directiva editorial

El santcugatenc Román de Vicente ha estat nomenat director general d'Anagrama en substitució d'Oriol Castanys, que entrarà a formar part del consell d'administració de l'editorial, segons ha anunciat aquest dilluns, 3 de setembre, el segell fundat per Jorge Herralde en un comunicat.

La incorporació de Román de Vicente forma part de la renovació de la directiva editorial que el segell va començar el 2017 amb el nomenament de Silvia Sesé com a directora editorial del segell que l'any vinent complirà 50 anys.

Amb una àmplia experiència en el sector, Román de Vicente ha estat al capdavant d'Ediciones B des del 2009 fins al 2017 i ha estat vicepresident del Gremi d'Editors de Catalunya, a més de membre de la junta directiva de la Federació de Gremis d'Editors d'Espanya i la Cambra del Llibre de Catalunya.

"Jorge Herralde i Carlo Feltrinelli tenen el plaer de comunicar que Román de Vicente ha estat nomenat director general d'Anagrama", comença el comunicat. Tots dos han destacat que la vinculació de Castanys amb Anagrama i Feltrinelli s'aferma en entrar a formar part del consell d'administració, des d'on "seguirà aportant els seus coneixements i experiència".

El 2010, l'editorial va fer públic l'acord pel qual l'editorial italiana Feltrinelli adquiria el cent per cent de les accions en un termini de cinc anys.

En el moment de la signatura, Feltrinelli va adquirir el 10% d'Anagrama amb la voluntat d'augmentar la seva participació fins al 49% en cinc anys.

 
Comentaris

Destaquem