El servei d'Atenció a la Dona de l'Ajuntament premiat pels Mossos d'Esquadra

L'Ajuntament de Sant Cugat ha estat reconegut pel cos policial per la seva tasca de prevenció i atenció en els casos de violència de gènere

El cos dels Mossos d'Esquadra ha reconegut aquest dijous, 14 d'abril, el Servei d'Atenció a la Dona de l'Ajuntament de Sant Cugat per la seva contribució a la prevenció de casos de violència de gènere i per donar tota l'atenció necessària a les víctimes durant l'acte de celebració del Dia de les Esquadres de l'Àrea Bàsica de Policia (ABP) de Rubí, que s'ha celebrat a l'Auditori d'Els Costals de Castellbisbal.

El cos també ha destacat "la gran col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat amb la Policia de la Generalitat a l'hora d'afrontar cadascun dels casos registrats al municipi". La tinenta d'alcalde de Presidència, Cristina Paraira, ha recollit el diploma de reconeixement acompanyada de la tinenta d'alcalde de Benestar i Ciutadania, Susanna Pellicer.

Durant l'acte, també s'ha fet un reconeixement institucional de diverses actuacions meritòries d'agents del cos de Mossos d'Esquadra i a diferents iniciatives que contribueixen a millorar la tasca diària del cos.

El Servei d'Atenció a la Dona de l'Ajuntament de Sant Cugat

El Servei d'Atenció a la Dona de l'Ajuntament de Sant Cugat, ubicat a la Casa Mònaco, és un servei que vol millorar la qualitat de vida i el benestar de les dones de Sant Cugat que presenten alguna problemàtica derivada de la seva condició de gènere. Amb aquest objectiu s'ofereix un espai d'atenció individual o en grup, sobre qüestions jurídiques, socials, psicològiques, laborals o sobre maltractaments.

 
Comentaris

Destaquem