El sopar de peix i marisc per a dues persones, ja té guanyador

La cuina de San Telmo, que està especialitzada en peix i marisc fresc, celebra el seu desè aniversari

Eva Corrales podrà triar entre anar a dinar o sopar un menú de peix i marisc fresc al restaurant ​La cuina de San Telmo. Corrales ha estat la guanyadora del sorteig celebrat entre el dilluns, 13 al 20 de novembre. L'àpat està pensat per a dues persones que podran triar entre 14 primers, 14 segons, a més de begudes, postres i cafè. 

La Cuina de San Telmo està especialitzat en peix i marisc fresc i provinent de Galícia. En aquest sentit, el restaurant rep cada dia peix i marisc de les costes gallegues. A banda de les delícies del mar, el restaurant que celebra aquest any el seu desè aniversari, també proposa diverses varietats d'arrossos, les carns argentines com vacio, fillet, entraña i entrecot i postres fets a casa complementen la seva carta.

Amb l'objectiu de facilitar al màxim que la seva cuina arribi a tot arreu, la Cuina de San Telmo compta amb un servei a domicili de dimarts a diumenge i a qualsevol hora per les seves propostes d'empanades de tonyina, bacallà, pop i carn, a més dels seus arrossos.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem