El Totsantcugat.cat augmenta un 59% la seva audiència al mes de febrer

Al mes de gener el TOT ja va superar el llindar dels 60 mil usuaris únics, però al febrer ha arribat fins als 96.500

Els santcugatencs i santcugatenques confien mes rere mes en el web del TOT. I la prova d'això la corroboren les dades d'OJD del mes de febrer. El Totsantcugat.cat ha aconseguit 96.544 usuaris únics, un 59% més que al mes anterior, que en va aconseguir 60.544. Ara ja fa una setmana que es va posar en funcionament una nova versió del Totsantcugat.cat amb més continguts i amb un disseny que s'adapta a tots els dispositius mòbils, entre altres novetats.

Des del TOT esperem seguir donant la mateixa confiança al nostre lector!

Líder d'audiència a Sant Cugat i Catalunya

Amb aquestes dades, segons l'OJD, l'empresa auditora de mitjans de comunicació de tot l'Estat, el TOT es posiciona com a líder d'audiència a Sant Cugat, però també a Catalunya, sent un referent d'informació local.

Segons el llistat de mitjans catalans auditats per OJD, el TOT se situa a la posició número 21 per sobre de El9Nou.cat, el 9 Esportiu

Com es pot observar en el següent gràfic, el TOT és el mitjà local d'un únic municipi amb més audiència de Catalunya. En la gràfica però, també es mostren les xifres de gener de tots els mitjans locals catalans, ja siguin d'un o més municipi, auditats per OJD:

Usuaris únics Febrer 2015 (OJD) | Create infographics

Ben actius a les xarxes

Els lectors del TOT cada vegada utilitzen més els dipositius mòbils per informar-se del què passa a la ciutat

Segons Google Analytics, també es pot comprovar que els lectors del TOT són molt actius a les xarxes socials del TOT, ja sigui a través de la seva pàgina del Facebook com del Twitter. El TOT també té perfil d'esports a Facebook.

Les seccions més vistes

La secció del web que rep més visitants és la de Notícies amb la secció d'Opinió inclosa. La precedeix els Classificats amb la borsa de treball i la immobiliària (ara es publiquen directament al web!). Una secció en la que el mateix usuari pot publicar un petit anunci ja sigui per oferir o per demanar alguna cosa.



La secció de Comerç també és de les més vistes, amb continguts de qualitat dels diferents comerços de la ciutat i amb publireportatges enfocats als gustos dels santcugatencs. L'hemeroteca també és una de les parts més visitades, on es pot consultar l'edició impresa del TOT, amb més de 29 anys d'experiència al sector serveis i amb 22.500 exemplars setmanals. La secció d'Activitats on es publiquen els actes més destacats de Sant Cugat per a tots els públics, també és de les més visitades.

Consulta també la Guia de la Ciutat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem