contingut promocionat

 

 

grup policlinic logo

 

El tractament per a pell madura de les celebrities que ara et pots fer

L'Aquashine integra un còctel d'àcid hialurònic i set pèptids biomimètics

El creixent interès per lluir una pell radiant i l'accés als tractaments mèdics estètics per a tothom, als que abans només estaven reservats a celebrities, han fet que els laboratoris innovin noves fórmules. Entre aquests preparats destaca un dels tractaments i materials que actualment són tendència en medicina estètica facial i que són molt recomanables a partir de la cinquantena.

b xerrada tendencies

L'Aquashine, desenvolupat pels Laboratoris IMS MÈDICA, aquest nou tractament rejovenidor integra un còctel d'àcid hialurònic i set pèptids biomimètics que s'encarreguen de fer que la nostra cara torni a lluir jove.


Amb l'edat l'organisme perd la capacitat de produir àcid hialurònic, això fa que la nostra pell s'arrugui. El revolucionari Aquashine s'encarreguen de recordar a la pell com tornar a produir àcid hialurònic.

 

Si vols més informació sobre aquest tractament pots participar a la xerrada gratuïta Tendències en rejoviment facial a partir dels 50 que organitza el Policlínic Torreblanca. La ponència se celebrarà el pròxim dimarts, 21 de maig a les 19h a les instal·lacions de Policlínic Torreblanca, planta 1 Mòdul G.

 
Comentaris

Destaquem