Ja hi ha data per eliminar el límit de 10 persones en trobades socials

Les dades de la pandèmia estan millorant a Catalunya

Aquest 10 de setembre s'aixecaran bona part de les restriccions per la covid-19 a Catalunya. Així ho ha anunciat la portaveu del Govern de la Generalitat: "Divendres acaben totes les restriccions anticovid que afecten drets fonamentals". Una d'elles és la limitació de 10 persones en trobades socials. Ja no hi haurà cap topall en les reunions. A més, també desapareix la limitació de persones en espais de culte.

D'altra banda, la Generalitat també estudia augmentar del 30% al 40% l'aforament en espectacles esportius de més de 10.000 persones. De moment no preveu però implantar l'ús del passaport covid-19, tal com sí que havia plantejat Salut aquest matí.

En un altre àmbit, el Govern espera obrir "el més aviat possible" l'oci nocturn, tot i que confirma que un dels factors que en permetrà l'obertura serà la dada de tenir menys de 100 persones ingressades a les UCI. "És un dels punts a tenir en compte per poder fer la reobertura", ha afegit Plaja.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem