Els 4 motius pels quals hauries d'aprendre francès

El francès es parla en els cinc continents i es calcula que el parlen més de 200 milions de persones

Estàs pensant a aprendre un nou idioma? Doncs el francès és una molt bona opció. Aquesta llengua que la pots aprendre tant tu, com algun dels teus fills aporta molts beneficis. Anem a descobrir quines!



1. És un idioma parlat a tot el món

El francès es parla en els cinc continents i es calcula que el parlen més de 200 milions de persones. A més, és considerat el novè idioma més parlat del món i un dels més parlats a Europa. A banda de França, aquesta llengua es parla al Canadà, Bèlgica, Suïssa, entre altres països africans.

 


2. Més posssibilitats laborals

Tenir coneixements de francès és un avantatge en qualsevol procés de selecció, tenint en compte de la proximitat amb França. És molt utilitzat en el sector turístic, però també en entorns industrials i químics.

 

b. Sprint francès



3. Aprendre'l serà més fàcil del que penses

En tenir coneixements de castellà o el català et serà molt més fàcil, ja que els tres idiomes tenen moltes similituds, de manera què és més fàcil aprendre'l.

 


4. Coneixeràs una nova cultura

A l'aprendre francès aprendràs també una nova cultura. Òbviament saber francès et serà més útil per viatjar. França és un dels països més visitat del món i entendre la seva llengua t’obre moltes perspectives. Igualment, aquesta llengua és una referència en el món artístic i cultural.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem