contingut promocionat

 

logo magnolia

Els 5 beneficis d'aprendre anglès entre els 0 i els 6 anys

Entre altres, augmenta la capacitat intel·lectual del nen i la nena i afavoreix l'agilitat mental

L'aprenentatge d'una segona llengua és un procés complex que s'ha de preparar curosament perquè tingui resultats efectius. Si tenim en compte la necessitat de mantenir la capacitat auditiva del nen o nena a l'hora d'adquirir un nou idioma, el programa s'ha d'iniciar com abans millor. 

Cada idioma utilitza unes freqüències diferents de manera prioritària i les de l'anglès, estant al voltant de 1200 hertzs. Per tant, els nens i nenes que no escoltin aquestes freqüències a una edat inicial, no desenvoluparan la seva capacitat per percebre-les. Perquè escolti i reprodueixi correctament tots els sons de l'anglès a qualsevol edat, és necessari que la seva oïda estigui preparada per utilitzar aquesta freqüència en qüestió i això passa principalment entre els 0 i els 6 anys. 

Del gran ventall d'avantatges que hi ha a l'aprendre qualsevol idioma durant els primers anys de la vida, assenyalem les següents; 

  1. Augmenta la capacitat intel·lectual del nen i la nena i afavoreix l'agilitat mental
  2. El nivell d'aprenentatge és millor i més alt. Quan els nens i nenes adquireixen el llenguatge, la informació que rep s'integra en una mateixa zona del cervell cosa que no passa amb els adults: nosaltres necessitem dues àrees neuronals diferents per aprendre un nou idioma. 
  3. La personalitat i autoestima del nen/a es veuen reforçades. Quan són petits es llencen a parlar i a practicar qualsevol idioma sense por a equivocar-se o a què diran els altres, adquirint així, confiança i seguretat en ells mateixos de cara al futur. 
  4. Millora les habilitats de comunicació
  5. Millor accés a un món globalitzat. Aprendre un idioma estranger obre les portes que no s'obririen de cap altra manera alhora que obra la ment i torna a les persones més tolerants

Els beneficis del mètode TET

La base de tot, el joc FOTO: Arxiu

Les classes d'anglès a la Llar d'Infants Magnòlia es basen en el mètode TET (Total English Teaching), un mètode exclusiu per a l'aprenentatge de l'anglès infantil. El mètode TET és un sistema d'ensenyament especialment dirigit a bebès i a nens i nenes d'edats compreses entre els 0 i els 6 anys creat per un equip de psicopedagogs amb més de 30 anys d'experiència en l'ensenyament de l'anglès infantil.

Aquest mètode permet als més petits adquirir les estructures gramaticals angleses en contextos reals, significatius i divertits per als nens i nenes. És a dir, igual que se'ls hi presentarien a un nen o nena nascuts en el si d'una família anglòfona.

El mètode TET és un sistema audiovisual a base d'imatges, cançons, jocs i activitats per aprendre l'anglès jugant. D'aquesta manera, el cervell infantil associa aquests estímuls a situacions divertides i engrescadores per ells i elles. Aprendre una o més llengües els primers anys de vida és fàcil, aprendre una segona llengua després d'haver après la primera, és molt difícil.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem