Els Amics de la UNESCO organitzen un cicle de conferències dedicat a la nova educació

L'entitat vol transmetre la importància de les noves formes d'ensenyament

Els Amics de la UNESCO Valldoreix-Sant Cugat organitzen el cicle de conferències "Quina educació per al segle XXI?". La Sala d'actes de l'Arxiu Nacional de Catalunya acollirà tres conferències els dimecres d'aquest novembre a les 18 hores.

Les diverses sessions són gratuïtes i s'emmarquen dins de la nova educació. L'educació és el centre dels esforços de la UNESCO, ja que consideren que no hi ha cap força de transformació més potent per promocionar els drets humans i per ajudar a construir un futur millor per a tothom.


La primera conferència "L'educació com a formació integral de la persona: individu, professional, ciutadà" es farà el dia 15 de novembre a càrrec d'Eduard Vallory, analista social especialitzat en educació i director d'Escola Nova 21.

Francesc Xavier Altarriba, doctor en Neurociències i Sociologia, especialista en metodologia d'investigació i programador-analista, s'encarregarà de fer el dia 22 de novembre la conferència "Els joves: objectes o subjectes del seu futur?".

Finalment, el dia 29 de novembre es farà la conferència "El canvi laboral al segle XXI. Com s'ha d'adequar l'educació als treballs del futur?" a càrrec de Xavier Auroux, col·laborador del departament de Direcció General i Estratègia.

A banda de les xerrades també organitzen altres activitats. El divendres 17 de novembre es realitzarà la taula rodona "Parlem de la violència de gènere" amb motiu del dia internacional per l'erradicació de la violència masclista.

 
Comentaris

Destaquem