Els beneficis d'educar des de l'afecte i l'experimentació

La Llar d'Infants L'Alba basa l'experiència de l'educació a través del joc i de la creativitat

Les mostres d'afecte són una peça clau en el desenvolupament de l'infant. Per educar en aquesta direcció s'ha de començar per les mostres d'afecte i per deixar fluir aquest sentiment i ensenyar als nens a expressar-ho, ja que estimar els altres és una experiència que enriqueix, fa aprendre i potencia el desenvolupament.



La Llar d'Infants L'Alba, amb 35 anys d'experiència a Sant Cugat, basa l'experiència de l'educació amb diverses potes: el joc, la creativitat i l'experimentació, però també a través d'un espai segur, adequat a les seves necessitats físiques i emocionals, un tracte tranquil, afectuós i comunicatiu què facilita el seu desenvolupament integral.



El centre pensat per a infants des dels 4 mesos fins als 3 anys, compta amb cuina pròpia i unes instal·lacions preparades per atendre als infants i dotades d'un ampli pati assolellat, hort, acollida matinal, de les 7.30 a les 9.00 hores i de tarda, de les 17.30 a 18.30 hores. A més, la Llar d'Infants L'Alba compta amb un servei d'assessorament psicopedagògic.

Relació amb les famílies

Els infants experimentant amb la collita de llimones FOTO: Cedida

El centre també promou la relació amb les famílies, ja que la criança dels infants requereix la coherència de tots els que intervenen, pel que el tàndem família–escola estableixi una relació de confiança mútua.

Un nen experimenta a través del joc FOTO: Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem