contingut promocionat
 
Captura de pantalla 2019 09 16 a las 12.16.23

Els beneficis de contractar a persones majors de 50 anys

Les bonificacions són un dels beneficis de contractar persones majors de 50 anys

A l'hora de contractar nou personal, les empreses acostumen a buscar treballadors d'entre 26 i 35 anys i amb uns quants anys d'experiència en el sector. Passada aquesta edat, les possibilitats que es contracti una persona més gran es redueixen a mesura que la persona incrementa la seva edat.

És per això que la contractació a partir d'una determinada edat està bonificada, tant si contractes per una estada temporal o indefinida. Així que tant si ets un autònom que contracta per primera vegada o com si tens una petita o mitjana empresa, és un gran avantatge per ajustar el teu pressupost anual. Grup Sisquella t'ofereix assessorament respecte a aquest tema per donar-te les solucions que et facin reduir costos, flexibilitzar estructures i millorar els processos.

Els treballadors majors de 50 anys també donen beneficis laborals, ja que tenen més experiència en tots els àmbits i han adquirit coneixements molt valuosos per les empreses. Amb la seva llarga trajectòria i maduresa, s'involucren més en els projectes perquè tenen les coses més clares. A més, tots els anys d'experiència contribueixen al fet que disposin d'una extensa agenda de contactes.

Si vols obtenir més informació de les condicions que han de complir aquest tipus de treballadors perquè la teva empresa sigui bonificada, informa't a Grup Sisquella. Els seus professionals t'ajudaran perquè puguis alliberar temps i recursos per dedicar-los al bon funcionament del teu negoci.

La gestoria de Sant Cugat 'SisquellaGrup' ofereix diferents serveis per a particulars, autònoms i empreses. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem