contingut promocionat
banner moonz santcugat 970x250

 

 

Els casals d'estiu perquè el teu fill tingui la millor experiència de la seva vida

Sant Cugat ofereix moltes activitats perquè el teu fill s'entretingui i aprengui a l'estiu

L'estiu a la infància i l'adolescència és sinònim de vacances escolars i és un període perfecte per divertir-se i aprendre d'una manera més vivencial i autèntica.

Els casals d'estiu i les colònies d'estiu són una font de valors i competències bàsiques per al futur dels nens. En aquestes activitats és on fan els amics de tota la vida i aprenen els valors de la solidaritat, generositat, sinceritat, l'esforç, la superació i el sacrifici. També és un moment clau per entendre la importància de compartir.

L'amistat és un dels principals valors que aprenen en els casals d'estiu. FOTO: Cedida

L'amistat és un dels principals valors que aprenen en els casals d'estiu. FOTO: Cedida

A Sant Cugat les famílies tenen al seu abast molts casals i colònies per escollir i a cadascuna de les propostes, a banda d'educar-los amb uns valors, els ensenyarà les competències bàsiques per al seu futur. En aquest sentit, trobaran casals de temàtiques ben diferents: idiomes, esports, teatre, música, dansa, cultura, etc.

Si vols que el teu fill passi el millor estiu de la seva vida, et recomanem un d'aquests casals i colònies.

banner vertical moonz santcugatl 300x600

 

 


Cursos intensius de juliol: anglès i francès

Anima't a estudiar francès a Sprint Idiomes FOTO: Bernat Millet

 

 

Sprint Idiomes, la primera escola d'idiomes de Sant Cugat, ha obert les inscripcions dels cursos intensius d'anglès i francès.

L’oferta va des d’intensius de francès de nivell A1 a C1, orientats a exàmens oficials de DELF i DALF, a cursos d’anglès especialitzats en exàmens de Cambridge: First, Advanced i Proficiency.

En ocasió del 50 aniversari de Sprint Idiomes, s’ofereix un 8% de descompte i una llibreta de regal en cas d’apuntar-se a un mínim de tres setmanes (promoció vàlida fins al 26 de maig). Les dates dels intensius són del 3 al 28 de juliol.

  Demana informació, ara!

Casals a la natura i amb cavalls

club hipica collserola

 

Club Hípica Collserola ofereix casals d'estiu en plena natura, en mig de la Serra de Collserola, durant la darrera setmana de juny, tot juliol i l'última setmana d'agost de dilluns a divendres en horari de 9 a 17:00.

Es proposen diferents activitats: Classes d’equitació, contacte directe en boxes amb els cavalls, excursions i jocs, preparació d’un carrusel, Piscina al migdia. Esmorzar i dinar al centre.

  Demana informació, ara!


Casals de futbol

santcugat FC (2)

 

Sant Cugat F.C. ofereix cinc setmanes de campus. La primera setmana és del 26 al 30 de juny i la darrera setmana és la del 24 al 28 de juliol en horari de 9 a 13:30.

Les activitats que es proposen són un campus de tecnificació esportiva, entrenaments específics i entrenaments de porters. També competicions internes setmanals i activitats externes de piscina i futbol platja. Hi ha l'opció d'assistir només a dies puntuals a convenir amb el club.

  Demana informació, ara!


Campus multiesportiu

casal santcugat .omet

 

L'Oficina d'Esport per a Tothom (OMET) ofereix campus multiesportius per a infants i joves de P3 a 2n de Batxillerat el mes de juliol i setembre. Des de l'Ajuntament, a través de l'OMET estan preparant-t'ho tot perquè el teu fill/a passin uns dies inoblidables fent esport i amics i amigues.

Si vols que el teu fill/a es diverteixi a l'estiu practicant esport i jugant a jocs molt entretinguts, apunta'l a aquest casal.

  Demana informació, ara!


Campus de gimnàstica rítmica

gimnastica ritmica campus estiu

 

Gimnàstica Sant Cugat ofereix una proposta única per passar un estiu diferent en cinc setmanes del 26 de juny al 28 de juliol a l'Escola La Floresta, Camí de Can Pagan, 08198 Sant Cugat. L'horari serà tot el dia de 9h a 16.30h, amb dinar inclòs o de matí, de 9h a 13h. Opció d'acollida, serà de 8h a 9h i/o de 16.30 a 17.30. Ofereixen un 5% de descompte per família nombrosa, monoparental o un 10% de descompte a partir del segon germà al campus. (Descomptes no acumulables).

Entrenaments de gimnàstica rítmica i gimnàstica estètica de grup, diversos escalfaments, ones, swings, moviments corporals, maneig d’aparells, coreografies, piscina dos dies a l’aire lliure, dansa, excursions a la natura un cop per setmana, i molts jocs i rialles.

  Inscriu-te, ara!


Casal d'escalada

flashh casal escalada santcugat

FLASHH, l'espai de Sant Cugat per practicar l'escalada en bloc sense cordes ni arnès, ofereix un casal d'estiu en cinc setmanes del 26 de juny al 28 de juliol de 9:00 a 13:00 de dilluns a divendres.

En aquest casal s'han programat activitats, jocs i dinàmiques al voltant del món de l'escalada per als més petits.

  Demana informació, ara!


Casal tecnològic

taller tecnologia creativa

 

Fablab Sant Cugat, que promou l'aprenentatge Learn by Making, (“aprendre fent”) i fomenta el DIY (“Do It Yourself”), ofereix el casal tecnològic, Taller de Tecnologia Creativa, dirigit a nens i nenes d'entre 7 i 15 anys de 9 a 13:00.

Impressió 3D, Robòtica, Programació, Disseny 2D, Creativitat i Superació són les competències que adquiriran els nens i nenes que participin en aquest casal. Tindràs 30 euros de descompte amb el codi "Earlybird".

  Apunta'l, ara!


Casals de música i dansa

casals dansa fusio

A l'esquerra Cinderella i a la dreta La Bella Dorment

L'escola de música i dansa, Fusió, ofereix un casal de dansa de 9:30 a 14:00 del 3 al 7 de juliol on es treballarà el ballet Cinderella", una producció fantàstica de la Royal Ballet. Del 10 al 14 juliol es treballarà La bella dorment.  Per altra banda, del 26 de juny al 21 de juliol de 9:30 a 14:00 es faran casals de teatre musical on faran els musicals Mamma Mia! i Cantando Bajo la Lluvia.

casal estiu mamma mia

 

cantando bajo lluvia casal estiu fusio

 

En aquests casals els vostres fills i filles aprendran dansa i teatre musical i al final del curs actuaran en un espectacle.

Si voleu que els vostres fills i filles passin un estiu divertit amb molta música i dansa, aneu als casals de l'Escola Fusió Música i Dansa. Per a més informació, podeu contactar a  escolafusio@gmail.com.

  Apunta'ls ara!


Casal 100% en anglès i divertit

kids&us casals estiu santcugat

 

L'acadèmia d'anglès, Kids&Us, ofereix a Sant Cugat un casal d'estiu 100% en anglès per a infants de 3 a 10 anys. 

Les Fun Weeks de Kids&Us són setmanes temàtiques amb continguts creats específicament per contextualitzar l'aprenentatge i fomentar l'adquisició de la llengua amb tota la seva riquesa i complexitat, assegurant una experiència inoblidable.

Podreu gaudir de diferents opcions d'horari segons les vostres necessitats.

Si voleu que els vostres fills aprenguin anglès de la manera més divertida i realment aprofitin totes les seves capacitats, apunteu-los al casal de Kids&Us!

  Apunta'l ara!


Campaments d'estiu

campaments agora santcugat international school destacada

 

L'Agora Sant Cugat International School ofereix aquest 2023 uns campaments d'estiu espectaculars amb activitats adaptades a totes les edats.

Esports, Tecnologia, Arts escèniques, Multijocs i opcions d'immersió lingüística, Campaments per gaudir al màxim del mar i la muntanya, Cuina i hàbits saludables, Suport acadèmic.

  Demana informació, ara!


Campus d'escalada, Casals de Natura, Colònies i Campus de gimnàstica

estiu club muntanyenc santcugat

 

Club Muntanyenc Sant Cugat ofereix diferents activitats d'estiu per a infants i joves de 5 a 17 anys. Colònies, campus d'escalada, campus de gimnàstica i casals de natura.

El Campus d'escalada i la novetat d'aquest any, els Casals de Natura s'ofereixen per setmanes del 26 al 30 de juny, del 3 al 7 de juliol i del 10 al 14 de juliol. D'altra banda, les Colònies a Mura són del 3 al 7 de juliola l'alberg Els Caus de Mura i el Campus de Gimnàstica, amb anglès i piscina, per setmanes del 26 de juny al 21 de juliol al PAV1.

  Demana informació, ara!


Casals per als més petits

casals estiu happy way

 

A l'escola bressol, Happy Way, guardonada amb cinc Premis Excel·lència Educativa, organitzen, cada any, el Happy Summer Camp, un campus infantil especialitzat per a infants de 4 mesos a 6 anys que gira al voltant dels 5 sentits. A través d’experimentacions, jocs, festes d’aigua, gimcanes temàtiques i tot d’activitats sensorials s’estimulen els sentits alhora que els infants es diverteixen i aprenen.

El Happy Summer Camp compta, a més, amb activitats en anglès amb mestres natives.

*La contractació és flexible per dies o setmanes i les places són limitades (es reserven per estricte ordre d’inscripció).

  Demana informació, ara!


Casals en anglès amb professors nadius

casita ingles casals estiu angles

 

La Casita de Inglés ofereix un casal 100% en anglès amb professors nadius i experiments, jocs, manualitats, cuina, música, teatre i ioga. Grups reduïts per setmanes o quinzenes de 9 a 13:00 o fins les 16:00.

La planificació per setmanes és la següent: Setmana 1 del 26 al 30 de juny, Ocean Devotion; Setmana 2 del 3 al 7 de juliol, Art-Rageous; Setmana 3 del 10 al 14 de juliol, Forces of Nature; Setmana 4 del 17 al 21 de juliol, Heroes VS Villains; Setmana 5 del 24 al 28 de juliol, Casita Champions; Setmana 6 del 31 de juliol al 4 d'agost, Archeology Week; i Setmana 7 del 28 d'agost a l'1 de setembre, Fantasyland.    

  Demana informació, ara!


Casals de teatre i campaments i colònies de lleure

La Unió ofereix diferents propostes de casals d'estiu a Sant Cugat. FOTO: Cedida

 

La Unió santcugatenca ofereix una àmplia gamma de casals d'estiu i altres activitats emocionants i educatius, per a infants, joves i adults a la ciutat. Proposa una oferta per iniciar-se o aprofundir en el teatre i per gaudir del lleure educatiu.

En teatre, la 1a quinzena de juliol, del 3 al 14 de juliol i la segona quinzena del mateix mes, el 17 al 28 de juliol, un casal de teatre. A més, del 3 al 9 de juliol, colònies de teatre i, del 3 al 26 de juliol, intensius d'adults. D'altra banda, en lleure educatiu l'Esplai Pica-Roca organitza campaments d'estiu on els nens i joves aprenen, a través del joc, diferents valors com la convivència, l'autogestió i els hàbits personals i poden desconnectar de l'estimulació constant de les xarxes digitals i carregar les bateries analògiques.

  Demana informació, ara!


Casals artístics

pintura inicial pou art

 

A Pou d'art, amb 25 anys a la ciutat, organitzen tallers de matí i de tarda per a nens i joves a partir dels 4 anys durant les vacances escolars: juny, juliol i setembre. També ofereixen tallers per a adults a l'estiu.

Als matins, els casals se centren en l'expressió plàstica, còmic, dibuix, pintura i urban sketching. A les tardes, en expressió plàstica, dibuix anatòmic i aquarel·la.

  Demana informació, ara!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem