Els casals d'estiu perquè el teu fill tingui la millor experiència de la seva vida

Sant Cugat ofereix moltes activitats perquè el teu fill s'entretingui i aprengui a l'estiu

L'estiu a la infància i l'adolescència és sinònim de vacances escolars i és un període perfecte per divertir-se i aprendre d'una manera més vivencial i autèntica.

Els casals d'estiu i les colònies d'estiu són una font de valors i competències bàsiques per al futur dels nens. En aquestes activitats és on fan els amics de tota la vida i aprenen els valors de la solidaritat, generositat, sinceritat, l'esforç, la superació i el sacrifici. També és un moment clau per entendre la importància de compartir.

nens amistat casals estiu santcugat

L'amistat és un dels principals valors que aprenen en els casals d'estiu. FOTO: Cedida

A Sant Cugat les famílies tenen al seu abast molts casals i colònies per escollir i a cadascuna de les propostes, a banda d'educar-los amb uns valors, els ensenyarà les competències bàsiques per al seu futur. En aquest sentit, trobaran casals de temàtiques ben diferents: idiomes, esports, teatre, música, dansa, cultura, etc.

Si vols que el teu fill passi el millor estiu de la seva vida, et recomanem un d'aquests casals i colònies.


Casal esportiu

casals estiu santcugat setball

casals estiu santcugat setball

El club de tenis SET BALL ofereix del 27 de juny al 29 de juliol un casal d'estiu esportiu per als nens i nenes de 3 a 16 anys amb iniciació al tenis i al pàdel per diferents nivells, la pràctica de diversos esports d'equip com ara futbol, bàsquet, handbol o vòlei i diferents activitats molt divertides com ara ball, jocs tradicionals, jocs de taula i piscina.

A més, tindràs un 10% de descompte si apuntes al teu fill/a i és soci/alumne del club, s'apunta amb el germà, ets família nombrosa o monoparental o si l'inscrius a més d'una setmana.

Si vols que el teu fill faci esport aquest estiu d'una manera molt divertida, l'has d'inscriure al casal.

  Apunta'l ara!

Campus alemany a l'estiu

casal estiu alemany deutsche akademie

 

Aquest estiu pots aprofitar i aprendre alemany amb satisfacció, sigui a Sant Cugat o des de qualsevol indret del món.

 A DADO Deutsche Akademie trobaràs tota mena d’opcions, Online en viu o presencial, per totes les edats i com sempre amb professorat nadiu especialitzat, en grups petits i classes comunicatives, on es combinen els interessos personals amb els continguts oficials.

  • Per a nens: Campus d’estiu, KINDER-SOMMERCAMPUS. Aprendre en immersió, diversió i moviment a la natura, a les instal·lacions de l'Àgora International School (amb l'opció de dinar si es vol) i amb el professorat i metodologia de Deutsche Akademie.
  • Per a joves: A les instal·lacions de Deutsche Akademie, cursos intensius comunicatius, on en combinen els continguts oficials amb dinàmiques motivadores per l’alumnat. 3 en 1: Aprendre satisfactòriament, passar-s’ho bé i afavorir el futur.
  • Per a adults: Tota mena de cursos, presencials a Sant Cugat o/i online en grups petits o a mida, intensius, semintensius o al teu ritme amb professorat nadiu expert i suport personalitzat.

 Aprofiteu el descompte si feu la inscripció ara o al mes de maig.

  Vull informació!

Presencial Deutsche Akademie: www.deutsche-akademie.com 
Online DADO Deutsche Akademie für Deutsch Online:  www.deutsche-akademie-online.com


Casal d'esport

Casal estiu Esport OMET SantCugat

 

L'Oficina d'Esport per a Tothom (OMET) ofereix campus multiesportius per a infants i joves de P3 a 2n de Batxillerat el mes de juliol i setembre. Des de l'Ajuntament, a través de l'OMET estan preparant-t'ho tot perquè el teu fill/a passin uns dies inoblidables fent esport i amics i amigues.

Si vols que el teu fill/a es diverteixi a l'estiu practicant esport i jugant a jocs molt entretinguts, apunta'l a aquest casal.

  Apunta'l ara!


Casal de teatre i colònies de teatre

Casal de teatre

 

La Unió Santcugatenca ofereix aquest juliol casals i colònies de teatre on el teu fill/a podrà gaudir del teatre i fer estiu! Casals, colònies i estades per a infants i joves. El joc teatral, la improvisació, el teatre musical, el mim, l'esgrima i moltes més tècniques l'acompanyaran per entrar en aquest món màgic i especial.

Les activitats d'estiu són la millor opció per aquells que volen fer un tast de teatre i, pels qui ja ho coneixen, veure que en poc temps es poden fer coses increïbles.

Les propostes són organitzades pels Tallers de Teatre Sílvia Servan.

  Apunta'l ara!

colonies estiu teatre launio santcugat

 


Casals de música i dansa

Grease casal estiu fusio SantCugat

Fotograma de la pel·lícula 'Grease'

L'escola de música i dansa, Fusió, ofereix del 27 al 22 de juliol dos casals d'estiu. Un casal de dansa on els vostres fills podran ballar 'Alícia al país de les meravelles' i 'Coppelia' i un casal de música on representaran els musicals 'Grease' i 'El Petit Príncep' (teatre musical).

teatre musical petit princep fusio casal estiu. sant cugat

Portada del llibre 'El Petit Príncep'

En aquests casals els vostres fills aprendran dansa i teatre musical i actuaran en dos espectacles.

Si voleu que els vostres fills passin un estiu divertit amb molta música i dansa, els heu d'apuntar als casals. Per a més informació, podeu contactar a  escolafusio@gmail.com

  Apunta'ls ara!

Fotograma d''Alícia al país de les meravelles'. FOTO: Cedida

Fotografia de l'espectacle 'Alícia al país de les meravelles'. FOTO: Cedida

 


Casal 100% en anglès i divertit

Kids&Us casal estiu2022 SantCugat

L'acadèmia d'anglès, Kids&Us, ofereix a Sant Cugat un casal d'estiu 100% en anglès per a infants de 3 a 10 anys. 

Les Fun Weeks de Kids&Us són setmanes temàtiques amb continguts creats específicament per contextualitzar l'aprenentatge i fomentar l'adquisició de la llengua amb tota la seva riquesa i complexitat, assegurant una experiència inoblidable.

Podreu gaudir de diferents opcions d'horari segons les vostres necessitats.

Si voleu que els vostres fills aprenguin anglès de la manera més divertida i realment aprofitin totes les seves capacitats, apunteu-los al casal de Kids&Us!

  Apunta'l ara!


Casal multiesportiu

ce valldoreix casals estiu santcugat

 

C.E.Valldoreix i BTT Academy ofereixen aquest estiu en un entorn privilegiat als nens i nenes de Sant Cugat un summer camp i un campus multiesport.

En aquest casal, els més petits de la casa podran aprendre diferents esports (futbol, vòlei-platja, tenis, etc.) i divertir-se molt.

 A banda d'aquestes activitats, proposa un curs intensiu de tenis, curs intensiu de pàdel, stage de futbol, campus de natació sincronitzada (Gemma Mengual) i un Campus d'aventura.

Si vols que el teu fill/a aprengui i es diverteixi, apunta'l al casal!

  Apunta'l ara!

ce valldoreix casals estiu instal·lacions

 

 


Tallers de dibuix i il·lustració

Cartell Casal Estiu 2022 Museu Comic 2022

 

 

El Museu del Còmic de Sant Cugat ofereix un taller d'estiu per a nens de 6 a 12 anys de dilluns a divendres de 9 a 13:00 des del 27 de juny al 29 de juliol.

En aquesta activitat, que el museu organitza a la seva seu, a la plaça Pep Ventura, els infants aprendran les tècniques més elementals de dibuix i il·lustració perquè puguin crear les seves pròpies historietes gràfiques.

Si vols que el teu fill aprengui els secrets que amaga la creació d'un còmic, apunta'ls al taller.

  Apunta'l ara!


Casals de cuina i colònies de cuina

theplaycook casal estiu cuina santcugat

 

The Playcook ofereix dues propostes úniques perquè els teus fills visquin un estiu inoblidable envoltats d'amics, cuina, rialles, piscina, receptes i molt més.

Colònies de cuina. Del 10 al 15 de juliol o del 17 al 22 de juliol els nens i nenes d'entre 8 i 16 anys podran viure una gran experiència en un entorn rural a la Masia Cal Riera (Berguedà).

Casals de cuina. El mes de juliol i la darrera setmana d'agost i primers dies de setembre els nens i nenes de 8 a 16 anys podran participar en diferents casals de cuina amb una temàtica diferent: Cuines del món del 4 al 8 de juliol, "Mans a la massa!" de l'11 al 15 de juliol, Cuina tradicional del 18 al 22 de juliol, Cuina saludable del 25 al 29 de juliol i de nou, "Mans a la massa!" i Cuines del món la darrera d'agost.

Si vols que els teus fills aprenguin cuina d'una manera divertida, apunta'ls al casal The Playcook Kids!

  Apunta'l ara a The Playcook Kids!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem