Els Mossos busquen un home per diverses agressions sexuals a Sant Cugat

Des de la policia han indicat que les agressions han consistit en tocaments en parts íntimes de les dones, sense concretar més

Els Mossos d'Esquadra estan buscant un individu per alguns casos d'agressions sexuals produïts a Sant Cugat en els darrers mesos. Per intentar detenir aquest home –del qual la policia no vol donar-ne la descripció, així com el perfil de les víctimes ni les zones d'actuació– els Mossos han explicat al TOT Sant Cugat que "s'ha creat un dispositiu de seguretat especial". Aquesta mateixa font també ha dit que aquests casos no han de "generar alarma" i que les agressions han consistit en tocaments en parts íntimes de les dones, sense concretar res més.



Des de la policia han explicat que la darrera agressió es va produir dilluns, 20 de juliol; que tots els assetjaments s'han fet "espaiats en el temps" i que ara s'està investigant a fons per capturar aquest home. De moment no es descarta cap línia d'investigació, entre les quals, si l'autor dels tocaments és la mateixa persona.

El perfil de l'agressor

Tot i que els Mossos d'Esquadra oficialment no han volgut donar més detalls de les agressions, l'Agència EFE publica, després que el TOT hagi avançat la notícia, que les agressions són 9 i que a 4 de les dones, l'agressor els va treure la roba.


Segons la mateixa publicació, l'última agressió va tenir lloc la setmana passada a les 8.45 h al Parc Central, contra una dona de 30 anys que corria. L'agressor es va posar darrere de la dona i quan la dona va reduir la marxa, l'home la va empènyer amb violència, la va fer caure a terra i va ser aleshores que l'agressor li va intentar treure els pantalons, mentre ella es defensava.


Segons la mateixa publicació, l'home és blanc, té el cabell curt i castany, té complexió atlètica i vestia una camiseta de color blau elèctric. L'agressor va marxar quan va veure una altra dona que estava passejant el gos, qui es va adonar de la situació.

Violació desmentida

La mateixa font de la policia ha volgut desmentir el Whatsapp que està circulant entre diverses persones a través dels telèfons mòbils i que alerta d'una brutal violació a una noia mentre practicava esport al Parc Central, durant el matí d'aquest dijous 23 de juliol. Els Mossos d'Esquadra han indicat que en el seu registre no els consta cap violació i han afegit que "aquest tipus d'agressions se solen denunciar".

 
Comentaris

Destaquem