Els Mossos investiguen una troballa d'animals esquarterats a Collserola

Una veïna va trobar caps d'ovella i cabres descuarterats per Collserola, en la zona barcelonina del Parc Natural

Els Mossos d'Esquadra estan investigant una troballa d'animals sacrificats que va veure una ciutadana quan passejava pel Parc Natural de Collserola, a la banda barcelonina. María Cajo estava passejant per la serralada quan va veure cossos de cabres i ovelles esquarterats i posats en garrafes d'aigua i se'n va fer ressò per les xarxes socials: "Per què passejant per Collserola em trobo això? Cada vegada n'hi ha més, què està passant?".

El TOT es va posar en contacte amb ella, que va explicar que la troballa la va fer per la zona de Collserola que es troba per sobre de l'Hospital Sant Joan de Déu. Cajo explica que era la primera vegada que veia una situació similar, tot i que el seu pare, que passeja sovint per la zona, ja s'havia trobat animals sacrificats, un fet que assegura que cada vegada passa més.

El TOT es va posar en contacte amb els Mossos d'Esquadra per confirmar la informació i preguntar sobre aquesta situació, però el cos policial no tenia coneixement d'aquests fets. Així, els Mossos van demanar tota la informació disponible i han obert una investigació per esclarir els fets i trobar els responsables.

Segons la policia catalana, es tracta d'un fet puntual, tot i que expliquen que fa anys s'havien trobat animals sacrificats, però sempre més petits, com conills o esquirols. "Des del 2008 que no es produïa, però mai amb animals tan grans", expliquen.

Restes d'una cabra esquarterats FOTO: @MarieCRedondo

 
Comentaris

Destaquem