Els Mossos van detenir tres lladres quan es disposaven a robar en un restaurant

Els fets es van produir el 27 de juny i els agents van enxampar els lladres 'in fraganti'

Els Mossos d'Esquadra van detenir tres homes de nacionalitat georgiana que es disposaven a robar en un restaurant de Sant Cugat. Els fets van produir-se la matinada del 27 de juny i els agents van enxampar els lladres 'in fraganti'. Una patrulla de paisà, creada per realitzar tasques específiques de prevenció per evitar robatoris a domicili, van veure tres homes mig amagats i en actitud de vigilància.

Els agents van vigilar discretament els homes i van observar com feien moviments estranys al costat d’uns sacs de runa que hi havia al carrer. Va ser aleshores quan els Mossos es van acreditar degudament i van demanar als homes que s’identifiquessin.

Un cop va adreçar-se al lloc dels fets una patrulla de la Policia Local per donar suport, els agents van escorcollar els homes i van localitzar una bossa que un dels homes havia llençat dins el sac de runes. Dins la bossa hi havia tornavisos, una clau anglesa i llanternes. Per aquest motiu els tres homes van ser detinguts per un robatori en grau de temptativa.

 
Comentaris

Destaquem