Els plans de la setmana a Sant Cugat

Les activitats que proposa el TOT per gaudir de la teva ciutat

Des del TOT Sant Cugat repassem l'agenda d'activitats d'aquest cap de setmana, per gaudir de la ciutat. Una setmana en què ja és nota que és estiu a Sant Cugat, i l'activitat comença a disminuir, però amb tot, hi ha propostes!

Les propostes de la setmana

'Art en trànsit' es pot veure al Centre d'Art Maristany. FOTO: Artur Ribera

La cultura és la protagonista de les activitats de la setmana a Sant Cugat. Dilluns, 20 de juliol, el pati de la Biblioteca Central Gabriel Ferrater acull una obra teatral basada en el recull de contes El Cafè de la Granota, de Jesús Moncada. La Cia. Mea Culpa representarà, a les 20 hores, El darrer dia del Cafè de la Granota.

Ja dimecres, dia 22, i coincidint amb l'exposició "Art en trànsit" que es pot visitar al Centre d'Art Maristany, es farà un taller familiar a les 18 hores. I el mateix dia, nova cita amb les Nits d'estiu a TorreBlanca. En aquesta ocasió es projectarà el documental musical 'Songs of redemption'. Començarà a les 22 hores!

I en el marc de la Festa Major de la Floresta, que continua durant el cap de setmana, el dijous 23 es presentarà el documental La Floresta EnCanta. Serà a les 20 hores al Casino.

També dijous finalitza el cicle de Lectures a la fresca d'enguany, dedicat a Shakespeare. Serà amb Macbeth, a les 22 hores.

 
Comentaris

Destaquem