Els plans del cap de setmana a Sant Cugat

Les activitats que proposa el TOT per gaudir de la teva ciutat

Des del TOT Sant Cugat repassem l'agenda d'activitats del cap de setmana, per gaudir de la ciutat. Un cap de setmana en que no hi faltaran les Festes Majors, que continuen a La Floresta i també arriben a Sol i Aire.

Festa Major

La Festa Major a La Floresta continua aquest capd e setmana. FOTO: Lali Puig

Durant el cap de setmana, torna la Festa Major de La Floresta. Després d'un primer cap de setmana d'activitats, aquesta setmana és el torn d'activitats com la Trobada de Paellers i Paelleres, o el Cerca-tasques.

També estarà de Festa Major la barriada de Sol i Aire. El tret de sortida serà divendres amb el pregó de Gemma López, i hi haurà diferents activitats, com el ball a la fresca.

Propostes culturals

'El màrtir Cugat' es torna a representar aquest dissabte. FOTO: Estefania Bedmar

El cinema torna a ser el protagonista de la nit a Valldoreix. Aquesta setmana, el divendres dia 24, es projectarà El Metge, a les 22 hores. I dissabte, nova nit de cinema a la fresca a les 22 hores a Les Planes. Aquest cop es projectarà El gran Hotel Budapest.

També el divendres, al Claustre del Monestir, continuen les Nits de Música al Claustre, aquesta setmana amb la Cobla Jovenívola de Sabadell, a les 22 hores. I dissabte a la nit, dins del mateix cicle, es representarà El màrtir Cugat, de Josep M. Jaumà.

Més propostes

 L'acte central de la diada castellera serà a les 18.30 hores a la plaça d'Octavià. FOTO: Aïda Sotelo

El dissabte se celebra una nova edició de la Fira de Brocanters a Valldoreix. Serà durant el matí al Parc davant el CAP Valldoreix.

I una de les activitats centrals del cap de setmana és la celebració de la primera diada castellera de Sant Cugat. Organitzada pels Gausacs, portarà a la plaça d'Octavià a les 18.30 els Castellers de Barcelona, i Colla Jove Xiquets de Tarragona, que acompanyaran la colla local durant l'actuació. A la nit, concert a la plaça de Barcelona.

 
Comentaris

Destaquem