Els plans del cap de setmana a Sant Cugat

Des del TOT et destaquem una sèrie d'actes per fer aquest cap de setmana a la ciutat

El TOT a través de la seva agenda d'activitats, el QUEDA'T, t'apropa tot el que es fa a la ciutat. Et proposarem una tria del més destacat per anar amb família, o bé amb parella, o amb els amics, o bé sol. No tindràs excusa per quedar-te a casa.

Divendres, 20 de març

La mostra fotogràfica es pot visitar a la Casa de Cultura fins al 19 de maig. FOTO: A.Ribera

El món de l'empresa té una nova cita aquest divendres amb la celebració d'un nou Dinar de Networking Empresarial. Al restaurant Can Ametller, a partir de les 13.30 hores.

A les 18.30 hores, la Casa de Cultura acollirà la presentació oficial del col·lectiu Educació Viva Sant Cugat. Una hora més tard, al mateix lloc, nova sessió del cicle engegat per la Universitat Internacional de la Pau 'Un Llibre - Un Autor'. Aquest cop es parlarà de México: 45 voces contra la barbarie.

A més, nou tast de cervesa artesanal a l'Ateneu a les 19.30 hores!

Pel que fa a les propostes culturals del dia, el Monestir acull a les 21 hores un nou concert del Cicle de Música Sacra Coral al Monestir, organitzat per Camerata Sant Cugat. Aquest cop el protagonitza el Cor Vivaldi.

A més, podeu aprofitar per visitar alguna de les exposicions que es poden veure a la ciutat, com ara la que presenta Sergi Barnils a Canals-Galeria d'Art, "Verger celeste, o les fotografies guardonades al primer Concurs Memorial Pere Formiguera, a la Casa de Cultura.

Dissabte, 21 de març

Proposta musical: el concert d’Orquestrades 2015 i dels Grups Instrumentals. FOTO: Arxiu

Per als més petits, aquest dissabte hi ha diferent propostes. La primera, L'Hora del conte amb Petita Momo a les 12 hores a la Biblioteca Central. A més, dissabte infantil a l'Abacus, amb contes en anglès a partir de les 12 hores.

La música arriba a les 12 hores als Jardins del Monestir amb el concert d’Orquestrades 2015 i dels Grups Instrumentals de l’Escola de Música de Valldoreix.

Ja a la nit, a les 21 hores, el Casal de Mira-sol acull Qualsevol dimecres, de la companyia teatral Fila Zero. I a la mateixa hora, al Teatre-Auditori, estrena del primer concert participatiu de Veus del Cor amb La Creació, de Haydn. L'obra es repetirà el diumenge a les 19 hores.

I a Valldoreix, durant tot el cap de setmana, 'Urban Day', amb concerts i dansa a la Nau de Cultura.

Diumenge, 22 de març

Les titelles són unes de les propostes per als més petits. FOTO: Arxiu

Els més petits poden gaudir aquest diumenge de la història de La rateta presumida a Can Ninot a les 12 hores. Ja s'haurà representat el dissabte a les 18 hores.

A la mateixa hora, a Cinesa, s'estrena del documental basat en les Planes La muntanya, crònica de la construcció d'un poble. I de 12 a 14 hores, ballada de sardanes a la plaça d'Octavià.

Des de les 10 fins les 13 hores, jornada de dibuix urbà a la Floresta. Una activitat que s'emmarca en el FesCamp 2015.

I als que us agrada caminar, i la natura, recordeu que aquest diumenge se celebra la Ruta dels Tres Monestirs!

 
Comentaris

Destaquem