Els plans del cap de setmana per als més petits

Com cada cap de setmana el TOT us ofereix una sèrie de propostes perquè gaudiu de Sant Cugat amb els més petits

Cap de setmana tranquil per als més petits. I és que segurament, després dels regals que els hauran dut els Reis Mags, el que més il·lusió els farà és jugar amb les joguines noves. 

Tot i això, a Sant Cugat l'activitat no s'atura. Per això mateix hi ha diverses activitats de les quals podreu gaudir durant tot el cap de setmana. 

Propostes de tot tipus

Los Galindos estan a la plaça del Rei. FOTO: Arxiu

Dissabte 9 de gener, a les 11h, la Biblioteca Miquel Batllori, situada al barri de Volpelleres, oferirà un taller de risoteràpia per a tota la família. Un taller impartit per Crecemos.es i que tindrà places limitades. 

Mitja hora més tard, a les 11:30h, el Museu del Monestir acollirà el taller 'Scriptorium per a tothom'. Un taller on petits i grans aprendran a escriure com a l'època medieval. Cal reservar places per a assistir al taller. 

Ja diumenge 10 a partir de les 12:00h, Cinesa emetrà una nova sessió de cinema en català. En aquest cas, la pel·lícula que es podrà veure és la de 'La campaneta i la llegenda de la bèstia'. El preu de cada entrada és de 4 euros per persona.  

D'altra banda, encara teniu l'última oportunitat de patinar sobre gel i de veure l'espectacle 'Encara no ho sé, Lola' de Los Galindos. Totes dues activitats, protagonistes durant aquests dies de Nadal a Sant Cugat, posaran el punt final, aquest diumenge 10 de gener.

 
Comentaris

Destaquem