Els Reis d'Orient ja han arribat a Sant Cugat

Comença la cavalcada que recorrerà el centre de la ciutat durant la tarda

Ses Majestats els Reis d'Orient ja han arribat a Sant Cugat del Vallès. Quan passaven pocs minuts de les cinc de la tarda, l'helicòpter amb el qual Ses Majestats han arribat a la ciutat aterrava al parc de l'Arboretum entre gran expectativa. Milers de santcugatencs i santcugatenques s'han aplegat al parc per donar la benvinguda als Reis i veure com aquests rebien les claus de la ciutat perquè durant la nit puguin portar els regalls a totes les llars del municipi.

Des d'aquest punt arrenca la cavalcada que recorrerà, durant la tarda, els principals carrers de la ciutat.

Itinerari que seguirà la cavalcada a Sant Cugat

Itinerari que seguirà la cavalcada a Sant Cugat


El recorregut que segueix la cavalcada aquest any és: parc de l'Arborètum, avinguda del Pla del Vinyet, avinguda de Gràcia, carrer de Francesc Moragas, plaça dels Quatre Cantons, carrer de Santiago Rusiñol, plaça d'Octavià, plaça de l'Om, plaça d'Octavià, carrer de la Plana de l'Hospital, carrer de l'Abat Armengol, Camí Vell de Sant Cugat, passeig de Francesc Macià, carrer de la Creu, avinguda de Cerdanyola, avinguda de Torreblanca, rambla del Celler, carrer de Francesc Moragas, carrer de Sant Antoni i plaça de Barcelona.

Com cada any, a les 18.30 hores es fa l'adoració del Nen Jesús a la plaça d'Octavià, i tot seguit es reprendrà la cavalcada fins a arribar a la plaça de Barcelona, cap a les 20 hores. Des d'allí, es faran uns parlaments, i tot seguit els infants podran lliurar les cartes a Ses Majestats.

Gaudiu de la cavalcada amb seguretat.
Més info: Consells per gaudir d'una cavalcada segura

 
Comentaris

Destaquem