Els restaurants de Sant Cugat on pots menjar calçots com si fossis a Valls

Entre l’hivern i la primavera arriba a les nostres taules un producte fresc, de temporada, saludable i perfecte per compartir amb família i amics: els calçots

A Sant Cugat hi ha diversos restaurants que ofereixen menús en els quals els calçots són els protagonistes. Gaudeix i degusta, amb aquesta selecció del TOT, aquesta joia gastronòmica que combina a la perfecció amb carn i verdures a la brasa.

La Plaça: Calçots amb immillorables vistes

A La Plaça podràs acompanyar els calçots amb carn i botifarra a la brasaFOTO: Cedida

Gaudir d’uns calçots de temporada regats amb salsa romesco casolana i servits en la clàssica teula i a l’entorn del Monestir, és molt fàcil a La Plaça. Els podràs acompanyar amb carn i botifarra a la brasa, patates fregides i mongetes del ganxet, entre altres.

 On? Carrer de Santiago Rusiñol, 60
 

Més info: 93 589 78 40

La Bolera: Productes de proximitat

Interior del restaurant La Bolera FOTO: Cedida

La Bolera rep els calçots directament del pagès, els elabora en les seves mítiques brases i els acompanya d’un romesco fet a casa i amb productes de primera. A més, disposen de diversos menús tancats per a grups. 

On? Baixada de l’Alba, 20


Més info: 93 674 16 75

Masia Sant Cugat: Menjar calçots en una masia

A La Masia Sant Cugat gaudiràs dels calçots en un entorn exclusiu, agradable i tranquil FOTO: Cedida

La temporada de calçots ja ha començat a la Masia Sant Cugat. Gaudeix d’una calçotada tots els caps de setmana, en un entorn exclusiu, agradable i tranquil en un espai diàfan i amb accés directe als jardins, des de la carpa de banquets. Tenen pàrquing propi.


On? Avinguda Corts Catalanes, s/n

Més info: 93 589 34 45

Qgat Restaurant: Comença la temporada!

El Qgat Restaurant ofereix el seu chill out per menjar calçots els dissabtes i diumenges al migdia FOTO: Cedida

Gaudeix d’un cap de setmana de calçotada i la deliciosa graellada de carn i verdures a la terrassa chill out Qgat Restaurant. Dissabtes i diumenges al migdia. Grups de 10 persones mínim. Preu: 35 € per persona. Menú infantil: 16 €.


 

On? Via Augusta, 51


Més info: 93 544 19 22 | events@qgat.net

Can Ametller: De Valls a Sant Cugat

Un calçots fent-se a Can Amtller FOTO: Cedida

Degusta els calçots, sigui entre setmana o els caps de setmana, a Can Ametller. Les calçotades inclouen calçots o amanida, graellada de carn o entrecot de vedella o bacallà melat i crema catalana o mel i mató o flam amb nata, vins, aigua i cafè. Consulta preus! 


 

On? Camí Can Ametller, s/n

Més info: 93 674 91 51 | www.canametller.com

Can Borrell Calçotada a Collserola

Després de fer una caminada per Collserola pots degustar els clàssics calçots FOTO: Cedida

Tasta els calçots de Can Borrell! Per 35,65 € tindràs fins a 25 unitats de calçots, mongetes amb cansalada, patates fregides, allioli, pa amb tomàquet, graellada de xai, conill, pollastre, botifarra i llom. A més de postres, vi de la casa, aigua, cafès i xarrups. 


 

On? Carretera d’Horta a Cerdanyola, km 393 

Més info: 93 692 97 23

Els beneficis que aporten els calçots

Un camp amb calçots FOTO: Cedida

Cada calçot és un brot d’una ceba blanca tendra que ha estat replantada. A mesura que els brots van creixent es van “calçant”, fet que dona nom a verdura. Calçar vol dir que es tapen els costats de l’hortalissa amb terra per blanquejar la base, que és la part comestible. Això fa que la part enterrada sigui tendra i tingui un gust i dolç. A banda de la seva aportació en Vitamina C, àcid fòlic, potassi i fòsfor, aquesta verdura té efectes antioxidants, ajuden a eliminar productes nocius i milloren la circulació sanguínia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem